Ha a baba egy éves kora után már nem tudok szoptatni, tápszereznem kell? És meddig? Mikortól adható rendes tej?
Nem akarlak elkeseríteni, de a lányom soha semmiféle tápszert/tejitalt nem fogadott el. Csak anyatejet ivott előtte, és mikor egy éves kora után egyszer este nem voltam otthon, gondoltam nem fejegetek neki, volt otthon babatej, Milumil tápszer, Babylove tápszer, Hipp tápszer. valamelyiket csak elfogadja. Hát nem, egyiket sem volt hajlandó meginni, úgyhogy addig sírdogált apának, amíg ő felhívott, hogy menjek haza, és szoptassam meg a lányunkat. így a 4-5 órásra tervezett kiruccanásom 2 órásra csökkent. :-)
(Mielőtt még valaki belekötne, azért voltam ilyen jól felszerelve tápszerrel, mert a Babylove-ot én vettem, ha esetleg szükség lenne rá alapon, a Hipp egy babaújsághoz volt ajándék minta, a Milumilt és a babatejet meg a védőnőktől kaptam, szintén egy adagos minták voltak.)
Később még próbálkoztam, hogy ne járjak így, de ugyanúgy nem fogadta el. El is ajándékoztam a maradékokat. A gyerekorvos mondta, hogy akkor próbáljam meg, adjak neki rendes tejet, azt megissza. Ezeknek a tápszereknek egyébként van egy jellegzetes szaguk, ezt megérezte, és már fordította is el a fejét. :-)
Nagyon köszönöm, hogy írtok, minden válasszal egy kicsit felkészültebbnek érzem magam.
Mint korábban írtam, két napja elkezdtem fejni. Reggel 10-20 ml, este alig sikerül. Tegnap beiktattam egyet délután 2 körülre is, akkor lejött úgy 40 ml. Apránként talán összejön annyi, hogy elég legyen neki. Van rá kb. két hetem. Most már csak azért kell izgulni, hogy el ne apadjon a kórházban a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!