Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopi utáni nyűglődést hogyan...

Szopi utáni nyűglődést hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés
1 hónaposak vagyunk. Általában szopi 15 percig, közben kaki, majd peluscsere után újabb 10 perc szopi. Gyakran elôfordul, hogy ezután egy órán keresztül nyafogás van. Cicit nem nagyon merünk adni, hogy nehogy túletessük, ha kap, még erôsebb nyafogás van.

2013. febr. 12. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Az első 15 perces szopi után melyik melledet adod neki?

Ilyenkor ezt a melledet "kiüríti"?

A nyafogás mit jelent? "keres", tátog?

Böfizni tud?

AMikor nyafog, milyen testhelyzetben van?

2013. febr. 12. 11:55
 2/6 xStefix ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy nyafog, ha újra cicit kap?

Túletetni nem lehet!!!!!!! Ezt felejtsd el!

(Alapinfók, megint...)

2013. febr. 12. 12:09
 3/6 kittycica1987 ***** válasza:
Nekünk a védőnéni mondta, hogy ilyenkor valószínüleg a pocak fájdogál. Próbálj meg neki infacolt adni, Nem gyógyszer, viszont nagyon jót tesz a pocakfájásnak. Mi is ezt kezdtük adni kb 1 hónaposan. Mostmár nem nagyon adom neki, mert nincs nyafi csak esetleg esti etetésnél kap belőle. Túletetni valóban nem lehet, de azt mondta a doktornéni, hogy ilyenkor a felesleg kijön nekik (kibüfizik). Nekünk egy hónaposan 140 miliket evett (azt mondták nagyon sok) vissza is jött neki orron szájon, és akkor volt ám ordítás.
2013. febr. 12. 12:42
 4/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
mi van akkor ha nem cseréled ki azonnal a pelenkát, hanem hagyod hogy elengedje a cicit (jóllakjon), és csak utána cserélsz?
2013. febr. 12. 20:40
 5/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
ja még ami eszembe jutott hogy nálunk 1 hós és 2 hós kora közt nagyon sok nyafi volt a beragadt büfik miatt, volt amikor fél órán át sétáltam vele hogy kijöjjön és csak akkor jött ki pedig már hajolgattam vele, letettem-felvettem, paskolgattam a pelenkáját, stb... nem volt egyszerű... aztán megtanulta könnyebben kiengedni.
2013. febr. 12. 20:41
 6/6 kittycica1987 ***** válasza:
Igen az elöttem szólónak igaza lehet! Ezért ajánlottam az infacolt. Nekem úgy magyarázták el, ez arra jó, hogy az ő pocakjukban sok apró buborék keletkezik, ami nehezen távozik. Ez segít a sok kis bubiból nagyokat csinálni, ami sokkal könnyebben távozik belőlük!
2013. febr. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!