Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés utáni menstruáció?

Szülés utáni menstruáció?

Figyelt kérdés
Szülés után 6hónappal jött meg az első menstruációm azóta már még egyszer meg kellett volna jönnie. Terhesség előtt normális ciklusaim voltak. Csináltam terhességi tesztet, de negatív. A kérdésem igazából az lenne hogy normális-e ez így?Kinek-mikor állt be újra rendesen. Még mindig szoptatok.
2012. máj. 9. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem még nem jött meg, 9 hónapos a kisfiam, de úgy tudom idő kell mire visszaáll a ciklus. Akár hónapokig is eltarthat.
2012. máj. 9. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hónapos volt kislányom mikor először megjött, majd 40 nap múlva ismét, aztán 28 nap múlva, most 34 napnál járunk, és kezdek "aggódni" hogy kistesó lehet a dologban :) - még én is szoptatok, úgy tudom ilyenkor teljesen normális, hogy nem szabályosak a ciklusok...
2012. máj. 9. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után 2,5 hónappal jött meg a menstruációm (szoptatok azóta is), ha az volt egyáltalán, mert csak nagyon enyhe, szinte pecsételő vérzés volt, de pont kb. 6 napig tartott. Azóta eltelt kb. 40 nap, és nem volt semmi..

Szóval nekem is teljesen rendszertelen.

2012. máj. 10. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
szia 2dik fiamnál 6honaposan meg jött egyszer aztán csak 14honaposan 3évig szoptatam most lányom 13 honapos és hétfön jött meg elöször:-)
2012. máj. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!