Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ha nem jön meg egyből a...

Anonimusz00 kérdése:

Ha nem jön meg egyből a tejem,mit adjak enni az újszülött kislányomnak?

Figyelt kérdés
Lassan szülök,és hallottam hogy ahol szülni fogok ott nem igazán adnak tápszert,konkrétan megvárják hogy legyen teje az anyukának. De valamit enni kell a babámnak. Azt mondták ha tápszert viszek magammal,akkor cumizavaros lesz. Már nem tudom mit kellene tennem. Ne kövezzetek meg,első baba,a legjobbat akarom neki.

szept. 3. 18:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Ha kérsz adnak speckó folyadékot neki. (Infúzióból szívták, fencskendőcal adták, elvileg nem cukros víz, de engem az sem zavart volna, ha az)

Második éjszaka volt, vérszegény voltam, szóval nem csoda, hogy nem indult meg a tejem. (2 adag vért kaptam) Mindenki babája aludt, az enyémtől zengett az épület. KB 20 percenként pakolgattam egyik ciciről a másikra órákon keresztül, de egy idő után már be se akarta kapni, csak üvöltött. Hozzáteszem mellette egész nap nem kellett pelust cserélném, egy pelenkát sem töltött meg pisivel. A szobatársaim (1 és 4 órával később szültek) azzal küzdöttek, hogy feszült a mellük, a csapba fejtek, nekem meg nem jött semmi. Hajnali 3-kor fogtam magam és kitoltam a csecsemőshöz, hogy adjanak valamit neki, mert éhes... Akkor adták ezt folyadékot, 2 fecskendővel, utána aludt 3 órát és kezdtük elölről a szenvedést. Még egy napot szenvedtünk otthon is, 600 grammot vesztett a súlyából, kB nem volt pisije, fejni is próbáltam, kemény 2 ml ha jött, szóval elküldtem a férjem kiváltani a tápszert.

Utána még hetekig küzdöttem fejéssel, meg fecskendős pótlással... Valamennyi tejem lett, nem elég, de valamennyit kapott. 1 hónaposan kapott először cumisüveget, nem lett cumizavaros, 9 hónapos és még mindig boldogan szívja esténként a cicit és issza utána a tápszerét.

A lényeg, hogy ha egyszer tápszer éri a gyerek száját az nem egyenlő azzal, hogy rögtön vége a cicizésnek és a kórházban nem fognak elzavarni az üvöltő gyerekkel, ha kéred, hogy adjanak neki valamit.

szept. 6. 19:58
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
21 amúgy ez kórház függő, engem a csecsemősök elzavartak, hogy nem azért sír, mert éhes, hanem meg kell szeretgetni… Babavizet is akkor kaptam mikor màr 24 órája üvöltött a gyerek. A többi részével viszont egyet értek, a kisfiam 80%ban anyatejes, cumisüvegből kapja, mert cicin türelmetlen ha éhes, viszont szokott közben, pl elalváshoz vagy ha nagyon nyűgös cicizni is plusz mellette kap pótlásnak tápszert. Egyik se zavarja
szept. 7. 08:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Császàros voltam,a harmadik napra kezdett el tejem lenni. Nekem is azt mondtàk,hogy elèg az előtej az a pár csepp,nem is vitatom. Folyamatosan mellre tettem a kisfiam,azt hozzà teszem,hogy a csecsemős nővèrek lekakàltàk azt,hogy többször szóltam,hogy nem tudom rendesen mellre tenni a babàmat és legyenek szívesek segítsenek,sosem jöttek,tiszta seb volt már a mellem. Megmondtam a doktornőnek viziten,hogy vagy kapok tàpszert vagy hozatok be, legszívesebben sírtam volna annyira fàjt a mellem,tàpszert nem kaptam. 3530grammal született a fiam a harmadik napon nem akartak engedni haza mert ,hogy esik a súlya ekkor mar 3200volt,de ugye mitől is nőtt volna,mikor lényegében három napig nem evett semmit. Itthon már minden rendben volt.
szept. 22. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:
#23 vagyok,annyi mèg,hogy egy 2milis fecskendőt hozott a nővèr,hogy szívogassam le az előtejet ,ja meg kaptam egy poharat,hogy abba gyüjtögessem az előtejet.
szept. 22. 22:34
 25/27 anonim ***** válasza:
24# leírtad a kistarcsai kórházat😅én ott szültem, rettenetesek voltak a csecsemős nővérek.
szept. 26. 10:26
 26/27 anonim ***** válasza:
24#vagyok,ez a Kaposvári kórház :D
okt. 10. 04:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanezt csinálták Budapesten. 1 db fecsit kaptam, poharat nem is, aztán oldjam meg. :D Nekem sárgult a babám, és sehogy nem sikerült felébresztenie senkinek, úgyhogy ezzel kellett "töltögetnem" szegényt. :(
okt. 10. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!