Önző vagyok, hogy nem akarok tovább fejni?
Most 7 hónapos a babám. Többségben szopizott és néha tapszer volt kiegeszitonek.
Mostanában úgy vettem észre, hogy nyűgösebb és éhes. Elég keveset fejek. Sajnos nincs a kúszó mászó babám mellett időm hogy 2-3 óránként fejjek. 10 hónapos koráig lenne elég a tejem ami a fagyon vám ha napi 2 üveggel kap a többi tapszer lenne.
A férjem szerint még fejnem kellene. Max 2-3szor meg fejek de kezd elkeseriteni hogy alig fejek 60mlket és fejessel meg mosogatassal megy el az időm.
Tényleg onzoseg most abba hagyni?
Szoptatni mar nem szoptatsz?
Ha nem és ugye tápszert is kap, kínlódna a fene a fejéssel.
60 mili egy héthónaposnak lófütty, azaz több fejéssel hozol össze egy adagot. Azt az időt tölthetnéd vele is.
Ha esetleg még szoptatsz, na azt lehetne folytatni. Akkor is ha alig szív valamit.
Ha szoptatsz, miért fejsz? Mész dolgozni?
Szerintem hagyd a fenébe a fejést, szoptasd és egyen szilàrdat.
8
Oké csak a testemről én döntök. Ha esze lenne apukának nem okoskodna. Hanem ráhagyná a feleségére hogy belátása szerint ő döntsön. Biztos oka van , és a legjobban fog dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!