Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Önző vagyok, hogy nem akarok...

Önző vagyok, hogy nem akarok tovább fejni?

Figyelt kérdés

Most 7 hónapos a babám. Többségben szopizott és néha tapszer volt kiegeszitonek.

Mostanában úgy vettem észre, hogy nyűgösebb és éhes. Elég keveset fejek. Sajnos nincs a kúszó mászó babám mellett időm hogy 2-3 óránként fejjek. 10 hónapos koráig lenne elég a tejem ami a fagyon vám ha napi 2 üveggel kap a többi tapszer lenne.

A férjem szerint még fejnem kellene. Max 2-3szor meg fejek de kezd elkeseriteni hogy alig fejek 60mlket és fejessel meg mosogatassal megy el az időm.

Tényleg onzoseg most abba hagyni?

júl. 7. 03:43
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*fagyon van
júl. 7. 03:44
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatni mar nem szoptatsz?

Ha nem és ugye tápszert is kap, kínlódna a fene a fejéssel.

60 mili egy héthónaposnak lófütty, azaz több fejéssel hozol össze egy adagot. Azt az időt tölthetnéd vele is.

Ha esetleg még szoptatsz, na azt lehetne folytatni. Akkor is ha alig szív valamit.

júl. 7. 06:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én fél évesen elkezdtem a hozzátáplálást, mert nem volt elég neki és már szörnyen éreztem magam a küszködéstől. A férjed könnyen beszél, nem ő kell átélje ezt naponta. Mondd meg, hogy a babának kiegyensúlyozott, pihent anya kell, az pedig a fejés macerája nélkül leszel, tehát abbahagyod. Ha belemagyaráz, akkor ő is önző, mert a csőlátása miatt kínozza a nejét, vagy valaki más szavait visszhangozza ebben a kérdésben.
júl. 7. 06:49
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
Ha szoptatsz, nem kell fejni.
júl. 7. 07:38
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Miért kell fejni?
júl. 7. 08:06
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha szoptatsz, miért fejsz? Mész dolgozni?

Szerintem hagyd a fenébe a fejést, szoptasd és egyen szilàrdat.

júl. 7. 08:07
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem a férjed ilyen dolgokba miért szól bele.
júl. 7. 08:17
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
Azért, mert ugyanolyan egyen értékű szülő mint az anya, amit szerettek hazimunkanal hangoztatni.
júl. 7. 08:22
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

8

Oké csak a testemről én döntök. Ha esze lenne apukának nem okoskodna. Hanem ráhagyná a feleségére hogy belátása szerint ő döntsön. Biztos oka van , és a legjobban fog dönteni.

júl. 7. 08:37
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
Addig fejtem, amíg a korababám 2 hétig a PIC-en volt. Onnantól kezdve SOHA. Mindhármat 1 éven túl szoptattam. Mindig is gyűlöltem fejni. Nyugodtan hagyd abba, apukának ha nem tetszik, fejjen ő magának.
júl. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!