Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Iszszről át lehet szoktatni...

Iszszről át lehet szoktatni rendszeres étkezésre?

Figyelt kérdés
7 hetes a babám, igény szerint szopizott majd igény szerint kapta a tápszert is, de szeretnék rendszerességet vinni az étkezéseibe. Lehetséges? Ha igen, kinek hogy ment?

2024. júl. 2. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd beall,meg csak 7 hetes.

Amugy nalunk nagyon kaotikus volt a tapszerezes, orankent evett keveset, ejjel-nappal. De rendezodott 4 hos korara es eloszor 2 orankent majd 3-4 orankent kerte tok magatol, en semmit nem csinaltam vele. Nem is nagyon volt otletem erre, mert nyilvan megtomni nem tudtam, de eheztetni is kinzas lett volna ugye.

2024. júl. 2. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
7 hetesen az a fontos, hogy az igényeinek megfelelően kapjon enni. Majd ha nagyobb lesz, akkor már nem igényli olyan gyakran, akkor lehet rendszeren gondolkodni
2024. júl. 2. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
3 óránként kellett adni és nagyjából úgy is kérte, fél órákon nem problemaztam.
2024. júl. 2. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Vegyesen kapott anyatejet és tápszert is, igazából én igyekeztem húzni, hogy legalább 2,5 óra legyen meg 2 etetés között és akkor annyit adni amennyi "belefért". Nem volt bukós, úgyhogy azzal nem volt problémánk, hogy visszajött volna és normálisan gyarapodott, nem lett túletetve.
2024. júl. 2. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk nem jelezte hogy éhes, aludt volna egész nap. Ez volt a baj, hogy enni sem akart nagyon, vagy 2 perc után elaludt a cicin. Én így 3 óránként etettem. Később mikor már kicsit élénkebb volt, akkor ő is kb úgy kérte. Néha 1 órával előbb kérte,akkor akkor adtam persze. Nekünk így volt jó.
2024. júl. 2. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is nagyon kaotikus volt az evés az elején, 3 hónapos korára állt be, 3 óránként kéri, majdnem pontosan.
2024. júl. 2. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!