Beba tápszer vélemény ? Van egy 2 hetes babócám, sajnos nem nagyon van tejem, lusta is szopizni, pedig mindent is megteszek, egyszerre kettő ciciből 30-40 mili jön ki ha fejem. Az orvos beba tápszert irt pótlásnak.
Igen vannak ilyenek.. nekünk se írta fel addig míg nem jött meg a taj a kicsinek.. (vettünk így teljesen áron meg szerencsére a kórházban hazajövetelkor írtak fel egyet) pedig azt mondtak a kórházban hogy az enyemre is felírhat 3-at.. mindegy
Most meg a vitaminokat nem írja fel mert állítása szerinte mivel kap tapszer pótlást abba benne van.. de majd holnap jön a védőnő és rákérdezek mert mindenki mást mond
Hat igen.. közölte hogy hat amúgy meg mivan akkor ha nem írja fel, meg lehet attól venni, mi az a pár forint különbség.
Ja hat végülis mindegy hogy 300 Ft vagy 3000 egy fürdető 😅 nem neki kell megvennie. Mondjuk le*zartam megvettem rendes áron, nem hat meg.
Ja amúgy sajnos a beba tapszer nem vállt be :/ ette a pici, székrekedése lett… 3 napig nem volt kaksi, sajnos lazmerozni kellett( majdnem sírtam) és egy halom kaki jött ki… majd a hasa is fajt 2 napig alig aludtunk.. most vettem milumilt hátha ez majd jobb lesz, de már egyre több a tejcsim, remelem lassan nem is lesz szükség pótlásra 🙏🏻
egy gyökér az az orvos. igenis írasd fel vele, kötelessége felírni!! ha nem akarja, nyugodtan el lehet neki hinteni, hogy ehhez vajon az orvosi kamara mit szólna...
a bebának van sensiduo verziója is, ez hasfájásra van, unokahugom ezt eszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!