Mi a különbség a Humana HA Start + és a Mildibé tápszer között? A Mildibé ára jóval olcsóbb, de mi a drága Humanat kaptuk pótlásnak,2,5hósak vagyunk.
Amúgy muszáj a pótlás, csak kérdzetem.
Miért írta fel a doki?
első
Én 3 hóig Humana-t adtam. Áttértem Nutrilonra, ami nálatok valószinű a Milumil. Pont a minap kérdeztem hogy ez egy és ugyanaz-e lehet mint nálunk a Nutrilon (Szlovákiából vagyok, és nálunk ezt tartják az egyik legjobbnak, aztán a Bebát). Megnéztem amit az előző válaszoló belinkelt és valószinűleg, mivel Nutriciát ir, valóban egy és ugyanaz. Én HA-sat adok, nálunk elég drága (ez a legdrágább 400 gr-12 euró, még kiirja igy csak 7 euró). Szerintem biztosan a Milumil jobb mint a Humana, nem szerettem mert olyan lisztes volt és mindig ráragadt az üvegre. Mildibét nem ismerem. Viszont a Milumilt biztos megnézem legközelebb hogy mennyibe kerül nálatok, mert valahol olvastam hogy jóval olcsóbb mint nálunk a Nutrilon.
Két nagyobb gyerek is a Nutrilont kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!