Adni kell vizet a babának, ha vegyesen etetem?
Szoptatom, de kiegészítem tápszerrel. 3 óránként eszik. Milumil komfort tápszert kapja ami elvileg jó hasfájásra, székrekedésre. Nehezen pukizik, nagyon erőlködve kakál, elvörösödik a feje és küzd.
Interneten azt olvastam hogy 6 hónaposig nem kell víz csak kánikulában. Adjak mégis? Segítene ezen?
4 hónapos
Válts egy sima tápszerre, pl Milumil HA, attól megoldódnak a székrekedés problémák, nekünk egyből hígabb volt a produktum, amint nem adtam a komfortot, szóval biztosan az a bűnös.
Nekünk a hasfájáson is az Espumisan segített, ez a Milumil komfort egy nagy humbug.
Akkor megpróbálom a tápváltást, köszönöm. Nem gondoltam hogy az a táp okozza a székrekedést amire az van írva hogy ellene készült...
Egyébként előtte OptimaStartot használtunk azért váltottunk erre mert nem volt jó akkor se.
Most kicsit bizonytalan vagyok mit kéne kipróbálni.
Hiába pontozgat le a 73 %-os "értelmiségi", igen, a tápszer okozza.
Próbáld ki a sima Milumil HA Startot.
most csak úgy őszintén. ha adsz de nem kéne, akkor is mi történik? semmi. max kipróbálod és nem jön be. de rosszabb nem lesz... szóval komolyan nem értem, én biztos nem itt kérdezgetnék, hanem adnék, hátha megoldja a problémát.
(amúgy én adtam, és sose volt hasfájós - lehet nem függ össze, de lehet igen, nem tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!