Spenótzöld széklet egy 3 hónapos, vegyesen (tápszer&anyetej) mennyire normális?
Figyelt kérdés
Miért lehet? Túleszik vagy emésztési gond? A tápra 5x150 ml van írva naponta - ő inkább többször eszik, kevesebbet, de kb. mennyiségre ennyi. Jövőhéten megyünk a 3 hónapos tanácsadásra, beszélek a dokival is, de hátha van valakinek hasonló tapasztalta. Köszönöm.2015. jún. 7. 13:51
1/8 A kérdező kommentje:
* vegyesen táplált...
2015. jún. 7. 13:52
2/8 anonim válasza:
Szia!
Kislányom is vegyesen táplált, 15 hetes.
Van, hogy sárga, van, hogy zöld a kakija.
Az orvos azt mondta, hogy ez normális.
Ő sem eszik sokat.
3/8 anonim válasza:
Az én fiamnak is spenótzöld volt, és vegyesen táplált baba volt. A tápszerre rá is volt írva, hogy okozhat ilyen színű székletet. Milyen tápszert kap?
4/8 A kérdező kommentje:
Beba HA senzitiv
2015. jún. 7. 18:01
5/8 anonim válasza:
Az én lányomnak is zöld volt:) Ő Beba HA 1-et eszik:)
Most,hogy elkezdtük a hozzátáplálást még mindig van hogy zöld!
De egyébként még a dobozra is rá van írva,hogy zöldes lehet a széklete,nézd csak meg:)
6/8 anonim válasza:
Nem saját tapasztalat, mert az enyém csak anyatejes volt, azonban ismerősi körben mindenki zöld székletről számolt be tápszeres babánál.
7/8 A kérdező kommentje:
Tegnap több tej jutott, délután normális sárgát produkált. Tuti a táp lesz a bűnös.
Néztem egyébként a dobozt de nem látom ráírva, de mindegy, nyugodtabb vagyok. Köszönöm mindenkinek!
2015. jún. 8. 08:17
8/8 anonim válasza:
Nekem is vegyesen táplált a három hónapos babám , illetve egy hete már nem az. Mig kapott ,ha csak egyszer is anyatejet, sárga anyatejes széklete volt, hogy elapadt, fokozatosan lett méregzöld. Beba ha 1-et eszik. Ö is többször eszik kevesebbet, ez mindig így volt, nem csinálok belőle problémát. Most 120-at eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!