Tápszerhez frissen forralt víz vagy előrefőzött? Esetleg vegyesen?
Figyelt kérdés
Humana tápszerhez frissen forralt vizet adtatok, ahogy a doboz is írja (plusz nekem a gyerekorvos is ezt mondta), vagy előre felfőzöttet melegítettek fel? Vagy ha frissen forraltban feloldom a tápszert, lehet előre főzöttet keverni bele másodjára? Így pl. hamarabb lehetne iható hőmérsékletű.2014. ápr. 14. 22:01
1/6 anonim válasza:
Én csináltam így is úgyis. Volt amikor forraltam bekevertem majd visszahűtöttem, de olyan is volt (ez fordult elő sűrűbben) hogy vizet forraltam és abból kevertem amennyi kellett majd melegítettem fel.
2/6 anonim válasza:
a lényeg,h. egyszer volt forralva.
3/6 anonim válasza:
az én lányom mindig ordított ha nem kapott azonnal tápszit:) én mind előre felforraltam és már utána csak melegíteni kellett.
Nekünk a gyerekdoki is ezt ajánlota
4/6 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, hogy egy vízmelegítőbe felforralok egy egész kancsónyi vizet, és azt, amikor készítem a tápszert, újramelegítem, iható hőmérsékletűre.
Ha mindig frisset forralnék, és azt hűteném vissza ihatóra, akkor az elég sok idő lenne...
5/6 anonim válasza:
Èn babáknak is adhatò ásvànyvizzel csináltam, így nem kellett forralni elöre.
6/6 anonim válasza:
felforralok kb 500 ml vizet, amit lehul es teszem be a hutobe, aztan majd csak melegitem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!