Miért van ez a nagy felháborodás a támogatások megszűnése miatt?
Kb. fele-fele arányban tápszeres a babám, így minket is érint, még is elkeseredek, ha anyukás facebook csoportokat olvasgatok. Itt is és mindenhol máshol is egymás torkának esnek anyukák, ha felelőtlenül vállaltak gyereket anyagi értelemben, de kérdem én. Az nem felelőtlenség, ha nem kalkuláljuk bele, hogy a dolgok drágulhatnak? Minden drágul a mai világban, ez is, pont. Nyilván előteremti rá az ember a pénzt, ennyi. Miért kell ezen hisztériázni?
Tudom, a kérdésem bicskanyitogató, de nem vitaindításnak szánom, tényleg nem értem. Sokan írják, hogy 4-5 ezer forint helyett 17-20 ezer forintokat kell majd a tápszerre fizetniük. Ez tényleg akkora érvágás kéne, hogy legyen? Akinek ez most gondot okoz, lemondásokkal jár, az egy év múlva mit fog adni a gyerekének enni, vagy hogy oldja meg a többi kiadást?
De, volt. Még a doki meg a védőnő azt szerette volna,ha tovább szoptatom,de nem bírta a testem,nagyon lefogytam 2 év alatt. Olyan problémái voltak a lányomnak,hogy kellett neki.
Tehát. Ne jelents ki ilyet,hogy semmi szükség nem volt rá,amíg nem ismered a részleteket. Max kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!