Ha tápszerrel szeretném majd táplálni a babámat, nekem kell majd vinnem, és elkészítenem a tápszert a kórházban?

25
Nem én jelentettem a válaszod, én egyetértek veled. Én sem szeretem az olyan nőket, akiknek a csöcsük fontosabb mint a gyerek, és aki az instára szülnek.
Én egy korábbi szexuális zaklatás miatt ódzkodom a szoptatástól, járok pszichológushoz is, két hetente egy ülést tartunk, de pár hét múlva szülök, és még nem érzem úgy, hogy készen állok rá. Ha jobban leszek, meg fogom próbálni a szoptatást.
Én nem az vagyok aki azt hiszi, hogy a tápszer van olyan jó, mint az anyatej. Sőt. Sosem felejtem el, amikor az egyik kismamás csoportban feltette egy édesanya, hogy a baba fejlődési ugrásakor egyik napról a másikra megváltozott az anyatej színe. Csodálatos a természet, és igen, az anyatej minden cseppje kincs.

Ez esetben a fejes sem jöhet szoba, kerdezo?
Sajnálom ami veled történt. Nagy az esély arra hogy teljesen természetesnek fogod te is érezni. Nincs kizárva hogy csak most tartasz tőle
Szóba jöhet, csak már megbeszéltem az orvossal, hogy ad gyógyszert ami elapassza a tejet. Persze nem kötelező bevennem.
Hálás vagyok nektek, motiváló amit írtok. Örülök, hogy kiírtam ezt a kérdést.

Oh, akkor tartozom neked egy oszinte bocsanatkeressel, es nagyon remelem mihamarabb sikerul feldolgozni.
Sajnos sok kenyes no van es beloluk indultam ki, ez az en hibam es sajnalom.
Nincs miért bocsánatot kérned :)
Osztom a véleményed és megértem miért írtad.
Írok majd, ha megszületik a babám. El fogok gondolkodni azon amiket írtatok, és észben is tartom. Minimum a fejést meg fogom próbálni.

Köszönöm szépen! :)
Június 6-ra vagyok kiírva

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!