Melyik tejpépet lehet tápszerrel elkészíteni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 16:34
1/9 anonim válasza:
Egyiket sem. Mindhez vizet kell adni.
2/9 anonim válasza:
Van gabonapép, amit vízzel vagy elkészített tápszerrel lehet bekeverni. Ebből van natúr (Milumil), és banános (Organix-Tesco). Legalábbis én ezeket ismerem :)
3/9 A kérdező kommentje:
És ezekkel lehet helyettesíteni egy tápszeres étkezést? Ugyanolyan a tápértékük?
2012. ápr. 10. 16:42
4/9 anonim válasza:
De miért akarod tápszerrel elkészíteni a tejpépet?
Miért nem adod neki vagy az egyiket vagy a másikat?
A tejpép is, amit vízzel csinálsz ugyanolyan tápláló, mint magában a tápszer, talán egy kicsit laktatóbb is.
Az én fiam 7 hónapos kora óta nem akarta elfogadni a tápszert és ő tápszer helyett tejpépeket kapott és gyönyörű szépen fejlődött.
5/9 anonim válasza:
Igen,ezzel ki lehet váltani egy étkezést.Én uzsonnára adom a lányomnak gyümölcspürével.Tejpépet és tejberizspépet is nagyon szereti.
6/9 anonim válasza:
Igen, kiválthatsz.
Gabonapép, ill. én rizspépet vettem. De abból is figyelni kell, mert valamelyik tejes. (Én tejallergia miatt adtam olyat.)
7/9 anonim válasza:
Tejpép=gabona+tápszerpor+ víz.
Vagyis tapoalobb, mint a sima tapszer, hisz gabona i s van benne. De legtobbjuk cukrot is tartalmaz.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Délután be is szerzek egy dobozzal! Azért kérdeztem, mert a babám mostanában nem akarja cumisüvegből megenni a tápszert, de kanállal elfogadja. 200 ml-t viszont elég gáz belekanalazni...
2012. ápr. 11. 08:44
9/9 anonim válasza:
ne keverd a kettőt, ha a tápszerrel gondok vannak, a Milupa tej - vagy rizspépeket tudom ajánlani, nálunk beváltak. 6 hónaposan hozzá kellett táplálni a kisfiamat, mert keveset hízott, aztán 1 hónapra rá elapadt a tejem, akkor a főzelék mellé reggel és este tejpépet kapott. Először csőrös üvegből, aztán meg sűrűbbre keverve kanállal. Semmilyen panaszunk nem lehet erre a típusra, most 21 hónapos a babám, másfél hónapja 89,5 cm, és 12,45kg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!