Ha tápszerrel szeretném majd táplálni a babámat, nekem kell majd vinnem, és elkészítenem a tápszert a kórházban?

Meg lehet nézni az összetételeket, nem kell ahhoz gyerek. Ugyanúgy ahogy a sportolók válogatnak a fehérjét között.
Arról nem is beszélve hogy nálunk a sima csapvizet mikrózták a csecsemősök, a cumisüvegek állapotáról már ne is beszéljünk..

Nyilván megkérdeztem a védőnőt...
de nem tudja mi a protokoll abban a kórházban ahol én fogok szülni, ugyanis nem a körzetibe megyek.
Érdeklődtem azóta kismamáktól, azt mondták azért erőltetik a szoptatást, mert azt hiszik, hogy szeretne szoptatni az anya csak nem tud. Ha előre közlöm, hogy tápszerrel szeretném táplálni a babámat, akkor fognak adni tápszert, és nem erőltetik a szoptatást.

Nalunk is mikrozott tapszert ettek, semmi bajuk nem lett
De meg mindig nem ertem ha meg se szult honnan tudja lesz e teje? Ha van akkor minek a tapszer ??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!