Tejpépet lehet tápszerrel elkészíteni víz helyett?
én 150ml bekevert tápszerhez teszek 100 ml tejpépet, ezt kapja este a fiam.
(jah, folyékony tejpépet eszik)
Köszi, még nem próbáltam ezeket,de kifogom! :)
A védőnőm sajnos nem szokott hasznos infókkal ellátni,csak annyit mondott,hogy tegyek a tápszerbe kakaóport,és akkor biztos elfogadja,de nem így lett!
Szia!
A védőnőd eléggé el van tájolva, a kakaóport egy éves kor után ajánlják. :/
Mit jelent az, hogy keveset hízik? Mennyivel született, mennyit hízott az elején? A babák súlygyarapodása általában hat hónapos kor után (miután megduplázták a súlyukat), lelassul. Emiatt nem kell aggódni, ha minden hónapban annyit híznának, mint az első párban, akkor egy idő után nem bírnánk őket felemelni, és az ajtón sem férnének be. ;) A közérzetével is baj van, vagy csak a súlyával? Másfajta ételeket szívesen fogad? Többféle tápszert is kipróbáltatok?
Szerintem olvasd el ezt a cikket, engem megnyugtatott. Az én kisfiam sem egy nagyevő. :D
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére a tápszeren kívül mindent megeszik!
3230 grammal született,és most 7,8 kiló!
Elég sok gondunk volt,mert az első hónapban nem hízott! anyatejes volt,és éjjel nappal cicin volt pedig!Szinte egész nap csak a szoptatásról szólt!Ezért is kellett neki tápszerre váltani! De ezeken kívül ő sajnos dongalábbal született,és hozzá még hipotón is! Szóval nem egyszerű! Ezért is aggódok mindent kicsit túl!
Megfogadom a tanácsotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!