Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Anyukák miért döntöttetek...

Anyukák miért döntöttetek úgy, hogy tápszerrel fogjátok táplálni a babátokat?

Figyelt kérdés
Esetleg egészségügyi okok miatt vagy egyébb?
2021. dec. 2. 22:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hagytam magam. Magasan van az ingerküszöböm, de azért ez már nálam is kib.aszta volna a biztosítékot 😂

Valamennyit tudtam szoptatni a kórházban, innen tudtam biztosra, hogy én ezt nem akarom hosszútávon csinálni.

2021. dec. 3. 12:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyan gyógyszert szedek, ami mellett nem szoptathatok majd. Ez van. Ha nem tetszik a csecsemősöknek, akkor nem tetszik. Nem ők

nevelik majd fel a gyerekemet.

2021. dec. 3. 19:51
 23/24 anonim ***** válasza:
88%

Mert a világ egyik leggusztustalanabb dolgának tartom az egészet,meg azokat az embereket is (anya, férj, védőnő,gyerekorvos, barát, barátnő, az összeset), akik ezt képesek ráerőltetni az emberre és napi 100x sulykolni. Ezek miatt csináltam 4 hónapig és traumatizált az egész folyamat , úgy éltem meg ,hogy bántalmaz a saját gyerekem (sose maradt nyugton, 3 hónaposan 7,5 kiló volt,csak fekve tudtam csinálni, végig rugdosta a nemi szervem, tépte a mellbimbót,karmolt, tépte a hajam,mindjárt hányok is,ahogy ezt leírom...) ,a szexualis életem tönkrement, mert ha ránéz a párom a mellemre hányingerem van...vegigbogtem az összes kib..szott szoptatást. Ez napi 8 óra hossza...

Úgy érzem hogy ezek az emberek elvettek 4 hónapot az én és a fiam életéből ezzel az erőszakossággal. Azóta nem vagyok képes magam nőnek érezni ,csak egy tehénnek...a csecsemősök nekem is nekemestek kézzel a kórházban...gusztustalan,hogy azon élvezkedik meg nevet az összes,hogy másnak fájdalmai vannak a kibszott melle miatt. Legszívesebben tőből vágnám le mindkettőt.

Tápszert meg azóta se hajlandó felírni a doki mert "nem indokolt" . Könyörögjön az anyja az összesnek.

2021. dec. 3. 20:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Jah,a kétheti mellgyuladásokat meg a kézzel fejést kihagytam a történetből...meg hogy mindenki LÁTNI akarja,hogy eszik szerencsétlen gyerek... szerintem egy normális családban 10 éves kor fölött semelyik lány nem mutogatja a mellét,nemhogy a fél család bejöjjön asszisztálgatni a folyamathoz..
2021. dec. 3. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!