Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Adnak hitelre tápszert a...

Adnak hitelre tápszert a gyógyszertárban, ha csak a felét tudom kifizetni?

Figyelt kérdés
Sajnos csak így tudom megoldani november elejéig nem éhezhet a gyerek. Vénnyel együtt is 2000 felett van az ára
2020. okt. 12. 13:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg szórólapozas?

Közben tudod tolni a babát babakocsival.

2020. okt. 13. 13:55
 32/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Védőnő tudott adni tápszereket, elég lesz egy ideig.

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, nagyon aranyosak vagytok.

2020. okt. 13. 16:00
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Örülök, hogy legalább a tápszer kérdés megoldódott egy időre, de Neked van mindened? Te tudsz mit enni, inni?

Szívesen segítenék Neked én is. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. :( :(

2020. okt. 13. 18:18
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy anyukádhoz nem tudtok menni? Jelen helyzetedben az albérlet erősen luxusnak érződik, de persze ha más megoldás nincs... Bár felmerül, hogy a gyerek apja miért nem fizeti a fizetnivalókat, akárhogy is váltatok el. A gyerek ugyanúgy az ő felelőssége is.

Takarítást lakásokban esetleg még vállalhatsz, vagy eladókat kb mindig keresnek mindenhová. Nem tudom, arrafelé mekkora igény van esetleg gyerekvigyázásra, de talán ezt is megpróbálnám. Hátha.

2020. okt. 13. 18:32
 35/46 A kérdező kommentje:

Én rizsen és csapvizen élek, vagy néha szoktam kakaóba áztatott kenyeret enni, de már fogytán a tej és a kenyér is.

Rajtam nem kell segíteni, csak a babát szeretném megetetni. Ez sikerült, a továbbiakat is megfogom oldani.

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a segítséget!

2020. okt. 13. 18:56
 36/46 anonim ***** válasza:
89%

Borzasztóan sajnállak, Kedves Kérdező! :( Ha bármikor kell segítség, kérlek szépen írj, minden nap ellátogatok az oldalra.

Természetes, hogy egy szülőnek a gyermeke a legfontosabb, de magadra is vigyázni kell.

Kérlek írj, ha segíthetek.

Minden jót kívánok Nektek, szeretettel!

33-as voltam.

2020. okt. 13. 19:18
 37/46 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ha meggondoltad magad, kérlek szépen írj privátban egy címet, szeretnék Neked csomagot küldeni. Nem muszáj a sajátod, lehet átvevőpont is, vagy ahol biztos eljut Hozzád. Szuper hogy van tápszer, de magadra is gondolnod kell, a babát fel kell nevelned, enned kell rendesen hogy legyen erőd. Kitartást kívánok!
2020. okt. 13. 21:30
 38/46 anonim ***** válasza:
86%
Én vagyok az egyik gyömrői. Anyukám szolnoki, szoktam oda járni. Szivesen küldök neked Én is csomagot, vagy feladom postán. Kérlek, ne szégyellj segítséget kérni. Ha gondokod, írj rám privátban.
2020. okt. 14. 13:12
 39/46 A kérdező kommentje:

Könnyes szemmel olvasom a válaszokat, nem hittem benne hogy vannak még ilyen jó emberek mint Ti! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, ha tényleg nem tudom már magamtól megoldani, írni fogok nektek. Magamnak igazából egyaltalán nem kérnék semmit, csak a babának ha elfogy a tápszer, vagy szüksége van még valamire.

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

2020. okt. 14. 14:17
 40/46 anonim ***** válasza:
63%
Mi a helyzet veled kérdező?
2020. okt. 22. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!