Adnak hitelre tápszert a gyógyszertárban, ha csak a felét tudom kifizetni?
Nincs közgyógy.
Milumil Ha Start Optima-t eszünk
Szerintetek nem ciki ha megkérem az orvost hogy írjon fel olcsóbbat?
Azon vagyok :(
Ilyen helyzetben nem biztos, hogy nálatok van a legjobb helyen az a gyermek. Miért van ilyen helyzet? Ez egyszeri eset valami gond miatt? Vagy ez az általános? Mert ha egy gyereknek tápszerre sem futja, ami a legalapvetőbb dolog egy csecsemőnél (mmint nyilván ha nincs anyatej neki ez az ÉTEL) és ha az étkezése sincs megoldva, akkor mi van? El kellene gondolkodni azon, hogy biztos nálatok van e a legjobb helye a gyermeknek.
A gyógyszertár nem fog hitelt adni, ahogy más bolt sem.
Ha egyszeri eset valami hirtelen kiadás vagy valami miatt, bár ezt sem tudom elképzelni, mert ha én nem ennék 2 hétig a tápszerre akkor is futná, akkor meg kérj kölcsön valami rokontól, baráttól, szomszédtól. Pár ezer forintot még távolabbi ismerős is ad jobban, mert nem nagy veszteség, ha nem kapja vissza.
De amúgy keresd fel a védőnőtöket, majd ő eldönti mi a legjobb annak a gyereknek..
Esetleg helyi csoportban keress rá.
Sokszor van ingyen elvihető tápszer, én is raktam így fel, mert megmaradt és közeli lejáratú volt.
Vagy védőnő is lehet tud adni, ha valaki neki adott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!