Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Adnak hitelre tápszert a...

Adnak hitelre tápszert a gyógyszertárban, ha csak a felét tudom kifizetni?

Figyelt kérdés
Sajnos csak így tudom megoldani november elejéig nem éhezhet a gyerek. Vénnyel együtt is 2000 felett van az ára
2020. okt. 12. 13:44
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a környék rászoruló csopijában nincs e valamilyen felajánlás. Én volt hogy ajánlottam bontatlan tápszert, üveges pürét ruhákat stb.

Hol laksz?

2020. okt. 12. 16:45
 22/46 anonim ***** válasza:
91%
Én szívesen utalok neked egy 10-est, ha megadod a számlaszámod. Vagy ha a közelben laksz (Gyömrő), veszek neked tápszert, vagy bevásárlorok.
2020. okt. 12. 16:45
 23/46 anonim ***** válasza:
94%
En is szivesen megveszem neked a kello tapszert a honapra es feladom postan ha kell es meszebb laksz, nem pesten.
2020. okt. 12. 17:29
 24/46 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok de nem fogadok el így segítséget főleg pénzt nem, először megpróbálom egyedül megoldani, végső esetben összekönyörgök valakitől egy felbontott tápszert.

Holnap megyek a gyerekorvoshoz hátha ha ad receptet olcsóbb tápszerre és megkérdezem a védőnőt is.

2020. okt. 12. 17:32
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok, és én is Gyömrőn lakok, ha a közelben laknál esetleg, akkor én is vennék neked pár doboz tápszert meg ezt azt. Ha esetleg úgy van, hogy a közelben vagy, akkor írj privátban. Esetleg postázok is ha úgy van, elhiszem hogy magad akarod megoldani, de ha tényleg végképp nem tudod megoldani egyelőre, akkor írj.
2020. okt. 12. 18:02
 26/46 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, nem értelek. Ez pont az a helyzet, amikor a büszkeséget félre kell tenni és el kell fogadni a segítséget.

Ha olcsóbb tápszert is írat az orvos nem biztos, hogy a gyereked meg fogja azt enni, el fogja fogadni. Ugyanúgy éhen fog maradni és még kevesebb pénzed is lesz, mint amúgy.

2020. okt. 12. 18:06
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
De hol laksz, legalább azt áruld el.
2020. okt. 12. 18:41
 28/46 A kérdező kommentje:
Szolnok közelében lakom
2020. okt. 13. 09:02
 29/46 A kérdező kommentje:
Délután rendel az orvos, megkérdezem majd az olcsóbb tápszert, addig meg nézegetem a munkákat.
2020. okt. 13. 09:12
 30/46 A kérdező kommentje:

Ami esélyes lenne, van tapasztalatom és megfelelő a végzettségem azok az adminisztrációs munkák, de onnan nem írtak vissza. Még a múltkor elküldtem az önéletrajzom, választ nem kaptam, de pár napja megint kitették a hirdetést...

Alkalmi munkát sem találok, csak olyat amihez tapasztalat vagy olyan végzettség kell ami nekem nincs.

Ha valakinek van ötlete, szívesen meghallgatom!

2020. okt. 13. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!