Adnak hitelre tápszert a gyógyszertárban, ha csak a felét tudom kifizetni?
Nézd meg a környék rászoruló csopijában nincs e valamilyen felajánlás. Én volt hogy ajánlottam bontatlan tápszert, üveges pürét ruhákat stb.
Hol laksz?
Nagyon aranyosak vagytok de nem fogadok el így segítséget főleg pénzt nem, először megpróbálom egyedül megoldani, végső esetben összekönyörgök valakitől egy felbontott tápszert.
Holnap megyek a gyerekorvoshoz hátha ha ad receptet olcsóbb tápszerre és megkérdezem a védőnőt is.
Kérdező, nem értelek. Ez pont az a helyzet, amikor a büszkeséget félre kell tenni és el kell fogadni a segítséget.
Ha olcsóbb tápszert is írat az orvos nem biztos, hogy a gyereked meg fogja azt enni, el fogja fogadni. Ugyanúgy éhen fog maradni és még kevesebb pénzed is lesz, mint amúgy.
Ami esélyes lenne, van tapasztalatom és megfelelő a végzettségem azok az adminisztrációs munkák, de onnan nem írtak vissza. Még a múltkor elküldtem az önéletrajzom, választ nem kaptam, de pár napja megint kitették a hirdetést...
Alkalmi munkát sem találok, csak olyat amihez tapasztalat vagy olyan végzettség kell ami nekem nincs.
Ha valakinek van ötlete, szívesen meghallgatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!