Tápszeres babák anyukái. Nem féltek, hogy elfogynak a tápszerek a gyógyszertárban?
Tegnap voltam,nem volt csak 1 db.Azt mondták rendelnek,de nem biztos,hogy megérkezik a rendelt mennyiség. 2 hónapos a babám és spéci tápszert kap tejallergiára tehát nem mindegy,hogy milyen.
Én kicsit megijedtem tegnap megmondom őszintén.
Nálunk is spéci tápszert eszik a 4 hósunk
Én is tegnap rendeltettem azt mondták nem tudják mikor ér ide mert országos hiánykészlet van.
Pont tejallergiás a mi babánk is és mondtam a hölgynek,hogy hiába mondja vegyek másikat nem tudok..csak az az egy fajta jó neki
Itt próbálnak szerezni nekünk,így a havi adagot megrendeltem és remélem kapunk is.
Van bőven tartalék. Nem vásároltuk fel a napokban, hanem minden hónapban maradt meg, mert többet ír fel az orvos mint amit megeszik a kislányunk. Speckó kalóriadús tápszert kap súlyos betegségei miatz. De pl van itthon több doboz tejmentesünk, mert kellett tartani tejmentes próbát és a doki egy receptre írt hatot, és 1 fogyott el, mert szörnyen fellángolt tőle a refluxa. Nah most ezt őrizgetem. Ha ne adja isten elhatalmasodik ez az egész és hiánycikk lesz, akkor odaadom olyannak, aki nem kap gyógyszertárban. Szóltam a doki asszisztensének, a védőnőnek, hogy van itthon több doboz, ha valakinek kell a környéken, akkor szóljanak.
Összefogással, egymásra figyeléssel meg fogunk oldani mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!