Mi a lényegi különbség az 1. ,2. Sz. Tápszerek közt?
Baratnomnel nem volt tobb, es az en gyermekem mar junior italt iszik, de felmerult a kerdes, mi tortenik, ha egyszeri alkalommal egy 2,5 honapos baba mondjuk 1.es tapszer helyett 2.es szamut kap?
Nem adtunk neki egyebkent, kibirta hazaig a baba.
Ez bennem is megfordult már.
A fiam mondjuk 8 hónapos ő 2-es tápszert eszik. Mikor váltottunk megnéztem miből mennyi van mindkettőben és mennyi az eltérés, pl.: Fehérje,vitaminok stb... Igazából minimális az eltérés és van ami teljesen ugyan annyi a 2-es tápszerben mint az 1-esben.
Szerintem egyszeri alkalommal nem lett volna probléma,igaz nem jó keverni kavarni a tápszert főleg ha hasfájós. De minsen esetre jobb hogy nem adtál neki,én sem mertem volna.
Konkrétan nincs óriási különbség. Nekem egyszer a gyerekorvos mondta,h a 2-es tápiban már vmivel kevesebb a vitamin,mert az már nagyobb babáknak való,akik már mást is esznek,tehát megkezdődött már a hozzátáplálásuk. A fiammal már 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást,de 1 éves koráig felírta az orvos az 1-es tápit. Én később is azt vettem,csak recept nélkül drágább volt,viszont 15 hósan egyik napról a másikra elutasította a fiam,így áttértünk a tejre.
Remélem,segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!