Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Tápszeres babák anyukái. Nem...

Tápszeres babák anyukái. Nem féltek, hogy elfogynak a tápszerek a gyógyszertárban?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam,nem volt csak 1 db.Azt mondták rendelnek,de nem biztos,hogy megérkezik a rendelt mennyiség. 2 hónapos a babám és spéci tápszert kap tejallergiára tehát nem mindegy,hogy milyen.

Én kicsit megijedtem tegnap megmondom őszintén.

2020. márc. 17. 06:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Akkor te pontosan érted miről beszélek.

Nagyon nagy bajban lennénk ha ezek a tejmentes tápszerel elfogynának amiből amugyis összesen 3 fajta van...

Most néztem.hogy a humananak van tejmentes pépje,és bár mi még messze vagyunk a hozzátáplálástol de lehet veszek pár dobozzal biztos ami biztos.

2020. márc. 17. 07:24
 12/25 A kérdező kommentje:
10es ez nagyon kedves tőled. Legyen igazad 🥰
2020. márc. 17. 07:26
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Igen értem,nálunk amugy is csak rendelésre hoznak abból a tápszerből amit eszik.

Mi se fosztjuk ki a gyógyszertárat csak a havi adagot vesszük meg,mert ebből a fajtából csak annyit írnak fel amennyit eszik a baba és elfogy 1hónap alatt.

Igaz mi már megkezdtük a kóstoltatást,de étkezést még nem váltottunk ki

Tök jó,hogy van tejpépbe mentes ennek utána nézek :)

2020. márc. 17. 07:36
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Sinlac is tejmentes pép, és hamar adható az is. Orvos felírhatja, de kapható dm-ben is pl. Babás csoportokban is mindig van eladó.

Én hiszek benne, hogy együtt átvészeljük ezt.

10es voltam

2020. márc. 17. 07:36
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Köszi az infót :)

Még most gyűjtöm a tejmentesség dolgait

Mit lehet,mit nem .. eddig nem volt ilyen a családban

2020. márc. 17. 07:41
 16/25 A kérdező kommentje:

Igem a sinlac tényleg.

Nekünk is új ez a dolog,senki nem volt eddig allergiás a családban

2020. márc. 17. 07:48
 17/25 anonim ***** válasza:
22%
Érthető, hogy aggódsz. ha így van, majd segít a patikus helyettesítő terméket találni. Vagy beszélsz a gyerekorvossal, hogy mit vegyél a drogériában. Nem hiszem, hogy csak egyetlen márkából létezik tejmentes tápszer. De gondolj bele, hogy a nagyszüleid, dédszüleid túlélték a háborút speciális tápszer nélkül is.
2020. márc. 17. 09:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17, rohadt rossz példa, mert 1, nekik nem volt tápszer, 2, nem, nem élte minden gyerek túl. Nagyszüleimnél 10 gyerekre jutott 2, aki megélte a felnőttkort.
2020. márc. 17. 09:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Neocatet kap? Azt nem szoktak tartani, csak ha igényli valaki megrendelik. Ritka az olyan gyógyszertár, ahol már rögtön el is tudod hozni. A kicsi nálunk Pregomint kap, múlthéten írtak 10 dobozzal, azt kiváltottuk, most megyünk 2 hónapos statuszra, megint iratok. Nem azért, mert félek, hogy nem lesz, mert biztos lesz, hanem, mert a férjem reggel 7-19 óráig dolgozik, én meg egy 3 évessel meg egy 2 hónapossal nem megyek az udvaron kívül sehova.
2020. márc. 17. 09:32
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is aggódtam egy picit, de nálunk azért nem annyira vészes a helyzet, mert 10 hónapos kislányom már csak reggel és este eszik tápszert, ő is tejallergiás. Milumil Pepti Plus 2 Pronutra-t kap, nekünk is úgy kellett megrendelni és még mindig nem jött meg. Ha akkora gáz van, vagy váltunk másikra, vagy muszáj lesz leszoknia a tápszerről- ami nem akkora óriási baj, mert már mindent eszik. Nyilván egy picikének ez nagyobb érvágás lenne, de nem hiszem hogy elfogyhatna bármikor is! :)
2020. márc. 17. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!