Tápszeres babák anyukái. Nem féltek, hogy elfogynak a tápszerek a gyógyszertárban?
Tegnap voltam,nem volt csak 1 db.Azt mondták rendelnek,de nem biztos,hogy megérkezik a rendelt mennyiség. 2 hónapos a babám és spéci tápszert kap tejallergiára tehát nem mindegy,hogy milyen.
Én kicsit megijedtem tegnap megmondom őszintén.
Akkor te pontosan érted miről beszélek.
Nagyon nagy bajban lennénk ha ezek a tejmentes tápszerel elfogynának amiből amugyis összesen 3 fajta van...
Most néztem.hogy a humananak van tejmentes pépje,és bár mi még messze vagyunk a hozzátáplálástol de lehet veszek pár dobozzal biztos ami biztos.
Igen értem,nálunk amugy is csak rendelésre hoznak abból a tápszerből amit eszik.
Mi se fosztjuk ki a gyógyszertárat csak a havi adagot vesszük meg,mert ebből a fajtából csak annyit írnak fel amennyit eszik a baba és elfogy 1hónap alatt.
Igaz mi már megkezdtük a kóstoltatást,de étkezést még nem váltottunk ki
Tök jó,hogy van tejpépbe mentes ennek utána nézek :)
Sinlac is tejmentes pép, és hamar adható az is. Orvos felírhatja, de kapható dm-ben is pl. Babás csoportokban is mindig van eladó.
Én hiszek benne, hogy együtt átvészeljük ezt.
10es voltam
Köszi az infót :)
Még most gyűjtöm a tejmentesség dolgait
Mit lehet,mit nem .. eddig nem volt ilyen a családban
Igem a sinlac tényleg.
Nekünk is új ez a dolog,senki nem volt eddig allergiás a családban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!