Tápszeres babák anyukái. Nem féltek, hogy elfogynak a tápszerek a gyógyszertárban?
Tegnap voltam,nem volt csak 1 db.Azt mondták rendelnek,de nem biztos,hogy megérkezik a rendelt mennyiség. 2 hónapos a babám és spéci tápszert kap tejallergiára tehát nem mindegy,hogy milyen.
Én kicsit megijedtem tegnap megmondom őszintén.
17es ez nagyon rossz példa. Tejmentes tápszer nincs a drogeriában,van 3 fajta gyógyszertárban. Nagyanyáink mit adtak ha nem volt anyatej meg tápszer? Felestejet meg 2 hónapos kortól hozzátápláltak. Ez egy tejallergiásnál végzetes lehet.
Nalunk egyszerűen muszáj,hogy legyen tejmentes tápszer mert semmi más alternatíva nincsen.
Milumil peptit kap.
FB csoportok! Hátha maradt valakin már felesleges Pepti, esetleg megpróbálhatod!
Pregomin sincsen? Semmivel se rosszabb, csak laktózmentes is. De ugyanúgy adható tejallergiás babának.
Jártunk már így, hogy országos hiány volt a kicsi tápszeréból, csak ő Neocate tápszert evett, mert a Pepti-Pregomin mellett is volt tünete.
Ez jött ma szembe velem Facebook-on. Igaz nem olyan, mint amilyet ti használtok, de hátha mégis jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!