Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Tápszeres babák anyukái. Nem...

Tápszeres babák anyukái. Nem féltek, hogy elfogynak a tápszerek a gyógyszertárban?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam,nem volt csak 1 db.Azt mondták rendelnek,de nem biztos,hogy megérkezik a rendelt mennyiség. 2 hónapos a babám és spéci tápszert kap tejallergiára tehát nem mindegy,hogy milyen.

Én kicsit megijedtem tegnap megmondom őszintén.

2020. márc. 17. 06:36
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

17es ez nagyon rossz példa. Tejmentes tápszer nincs a drogeriában,van 3 fajta gyógyszertárban. Nagyanyáink mit adtak ha nem volt anyatej meg tápszer? Felestejet meg 2 hónapos kortól hozzátápláltak. Ez egy tejallergiásnál végzetes lehet.

Nalunk egyszerűen muszáj,hogy legyen tejmentes tápszer mert semmi más alternatíva nincsen.

Milumil peptit kap.

2020. márc. 17. 10:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

FB csoportok! Hátha maradt valakin már felesleges Pepti, esetleg megpróbálhatod!

Pregomin sincsen? Semmivel se rosszabb, csak laktózmentes is. De ugyanúgy adható tejallergiás babának.

Jártunk már így, hogy országos hiány volt a kicsi tápszeréból, csak ő Neocate tápszert evett, mert a Pepti-Pregomin mellett is volt tünete.

2020. márc. 17. 12:23
 23/25 anonim ***** válasza:
67%
Én azon lepődtem meg, hogy anyatejes babának vitték a tápszert. Aztaán kiderült, h az egyik listán volt, ami neten kering, h anyatejes baba esetén is legyen ottnon. Milupa 1, 2 hósa lányom. A 3. gyógyszertarban találtam:(
2020. márc. 17. 19:56
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Anyatejes a babám, de születése óta tartok itthon egy doboz tápszert, mert ki tudja? Ki sincs nyitva, de nekem megkönnyebbülést jelent, hogy bármilyen váratlan helyzet adódik, a gyerek nem lesz éhes akkor sem, ha nem tudom megszoptatni. Ebben a karantén-közeli helyzetben pedig akkor is vennék tápszert, ha eddig nem tettem volna.
2020. márc. 17. 20:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez jött ma szembe velem Facebook-on. Igaz nem olyan, mint amilyet ti használtok, de hátha mégis jó.

[link]

2020. márc. 22. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!