Tápszeres babák anyukái kinek mért lett a babája tápszeres?
Figyelt kérdés
Mit szólt hozzá a gyerek lorvos /védőnő hogy végül tápszeres lett? Illetve aki szoptatott és úgy lett tápszeres a baba meddig szoptatott?2020. szept. 28. 13:59
21/24 anonim válasza:
Lenőtt nyelv és gótikus szájpad miatt nagyon nehezen tudott szopizni. Fejtem a tejet és cumisüvegből kapta, villámgyorsan cumizavaros lett, alapból könnyebb enni abból neki meg főleg (a szájpadja miatt nem vagy csak alig tudott vákuumot képezni), miután felvágták a nyelvét javult a szopi techinkája, de így is vegyes táplálású maradt 4 hónapos koráig. Akkor egy makacs szájpenész végképp lesztájkoltatta a ciciről.
22/24 Malacka1212 válasza:
Szia! Az én babám 4 hetes. Nagyon hasfájos volt, mindent kipróbáltunk : espumisan, infacol, colief laktáz csepp, bio Gaia, adamo hinta, ringatás, torna, masszázs stb. Semmi sem használt. Majd vettünk Beba sensitive tápszert próbaképpen. És megszűnt a hasfájás. Úgyhogy én eldöntöttem, hogy nem szenvedtetem tovább a gyereket, leálltam a szoptatással. Persze volt a családban aki megvetett hogy csak 3 hónapot kellene kibirni. De leszarom. Nem ők szenvedtek 0-24 a babával aki a görcsöktől annyira ordított. Vele együtt sirtam. Szerencsére a férjem és anyósom támogatott 😊 persze mindenki második kérdése felém akivel beszélek hogy na szoptatsz? Én erre mindig azt válaszolom h nem sajnos elapadt a tejem XD kész. Nem mondom elég lelkiismeret furdalásom volt az elején hogy van tejem de mégsem adom neki, de utána elmúlt az érzés, mert a babám kiegyensúlyozott és nem sír. Emiatt döntöttem én így.
23/24 anonim válasza:
#22 6 hónapig magyarázkodtam idegeneknek, hogy miért nem szoptatok. Azóta már csak annyit mondok, hogy igen. Jó tanács, így könnyebben szabadulsz.
24/24 anonim válasza:
Én már terhesség alatt tudtam, hogy a szoptatással gonjaim lesznek mert nagyon érzékenyek a melleim. A kórházba szoptattam, a csecsemős szerint jól volt mellre téve mégis foltos volt a mellbimbóm mert mellé szívott. Próbáltam bimbóvédővel, kenegettem kenőccsel és borogattam is. Kipróbáltam h lefejem és cumisüvegből adom az pár napig működött de egyre kevesebbet tudtam fejni. És akkor mondtam h nem akarok megpusztulni a tejem miatt h nincs úgyhogy tápszeres lett. Nekem a védőnő nem mondott semmit de a gyerekorvos azt mondta h "szenvedjen meg a tejért".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!