Tápszeres babák anyukái! Mikor kell megjönnie?
Figyelt kérdés
Január 21én szültem, 4 hétig szoptattam, tehát 2 hónapja már csak tápszeres, de nekem még mindig nem jött meg. Nem kellett volna már? Várjak még, vagy csináljak vagy csináljak egy tesztet? Kinek mi a tapasztalat?2020. ápr. 19. 13:43
1/21 A kérdező kommentje:
-vagy csináljak...
2020. ápr. 19. 13:43
2/21 anonim válasza:
Nekem 5 hónappal szülés után jött meg először, kb 5 hétig volt tejem szülés után, azután csak tápszer. De én császárral szültem.
3/21 anonim válasza:
Mindjárt be linkelek neked valamit. Január 27.en szültem és épp tegnap kérdeztem egy hasonlót.
4/21 anonim válasza:
5/21 anonim válasza:
Nekem szülés után 2 hónapra jött meg.
6/21 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, 3-4es, láttam a kérdésed tegnap amúgy. Azt tudom h simán teherbe eshetek azelőtt, hogy megjönne, mert nyilván az első menstruációt megelőzi legalább egy peteérés. Csak azt hittem, hogy a szoptatás abbahagyása után viszonylag rövid időn belül meg fog jönni. De én még semmi jelét nem tapasztalom. A 6. héttől vagyunk együtt a párommal hetente többször, megszakítással "védekezünk". A 3 havi fogamzásgátló itt figyel a polcon, csak ugye mondta a doki h az első menstruációm első napján kezdhetem el szedni. De hát még nem jött meg, így nem tudom szedni. Nem baj, ha jön a baba amúgy, igaz csak jövőre terveztük, de nem gond ha most jön, azért nem is fordítunk komolyabb figyelmet a védekezésre. Ezt csak azok kedvéért írom le, akik esetleg megbotránkoznak hogy milyen hülye vagyok, hogy megszakítással védekezünk csak. De lehet h veszek egy tesztet holnap a biztonság kedvéért, mert egy hónapja fogyókúrázni és sportolni kezdtem, és szedek ezt-azt ezek megkönnyítésére, amiket várandósan nem kéne. Ezért érdekelne, hogy másoknak is csúszott-e ennyit a szoptatás abbahagyása után.
2020. ápr. 19. 14:59
7/21 anonim válasza:
3as vagyok. Majd légyszíves írd meg mi volt nálad. Kíváncsi vagyok hogy ilyen hamar teherbe eshettunk - e? 😉
8/21 A kérdező kommentje:
Rendben, megírom. Köszi a választ a többieknek is. Holnap veszek tesztet, és megcsinálom, biztos ami tuti.
2020. ápr. 19. 15:32
9/21 A kérdező kommentje:
Csak mert anyukámnak például mindháromszor egyből a szoptatás abbahagyása után egy hónapon belül megjött..
2020. ápr. 19. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!