Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan szülhetnék másodjára...

Hogyan szülhetnék másodjára természetes úton, nem császármetszéssel? Ha az nst jó, nem akarok programozott császárt. Ki szeretném várni, hogy most magától induljon el a szülés mindenféle beavatkozás nélkül.

Figyelt kérdés
Sajnos több orvos is megerősítette, hogy indokolatlan volt az első császármetszés (burokrepesztés, oxitocininfúzió után, a magzat súlyát is túlbecsülték). Most gyakorlatilag ,,kötelező” a programcsászár a 40. hét betöltésekor. Mit tehetek ez ellen?

2019. júl. 3. 16:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Az ilyen korhazi statisztikakat nem szeretem.

Pecs is egy gocpont, a patologian volt szobatarsam Bekescsabarol is.

Szoval, a problemas esetek ide kerulnek, ezert is nol a csaszarmetszesek aranya.

No, meg sok no azert fogad fel orvost, h megmutse, ne kelljen szenvedniuk...

En ket babamat szultem Pecsen, spontan.

Ami engem felhaborit, a rutinszeru gatmetszes, oxi es hasbakonyokles.

Akkor szultem a 2.babam, mikor Te is kerdezo. Azota is az van bennem, h nem is voltam ra igazan kepes, mert ugy nyomtak ki belolem. Pedig az utolso pillanatban ertunk be a korhazba, de azert csak bekotottek az oxit, mikor mar beszelni se tudtam, aztan belemkonyokoltek (vagtak is), hanyatfektettek stb... Es ez kihat a kapcsolatomra a babammal.... El is vettek, nem raktak a hasamra egybol stb

Bocs, az offert, de engem ez is felhaborit es a mai napig nem hagy nyugodni...

2019. nov. 16. 21:35
 32/33 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. :( Oxitocin, pici gatmetszes volt nekem is sajnos, de szerencsére nem volt vészes. Igen, nagyon meg kellene reformálni a szülészeti ellátást. Jelen pillanatban Románia felé haladunk Hollandia helyett ebből a szempontból is.
2019. dec. 8. 23:59
 33/33 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező és a válaszolok?
2023. okt. 15. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!