Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan szülhetnék másodjára...

Hogyan szülhetnék másodjára természetes úton, nem császármetszéssel? Ha az nst jó, nem akarok programozott császárt. Ki szeretném várni, hogy most magától induljon el a szülés mindenféle beavatkozás nélkül.

Figyelt kérdés
Sajnos több orvos is megerősítette, hogy indokolatlan volt az első császármetszés (burokrepesztés, oxitocininfúzió után, a magzat súlyát is túlbecsülték). Most gyakorlatilag ,,kötelező” a programcsászár a 40. hét betöltésekor. Mit tehetek ez ellen?

2019. júl. 3. 16:52
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Orvosgyűlölet??? Vallás? No comment...

VAKON kell bízni az orvosban? szerintem nem. Tényleg nem a boríték a lényeg, de azért ne tagadjuk, hogy ebben a témában ez megkerülhetetlen. Még egy személyeskedő, intelligens hozzászólás tőled, kedves mást lehulyezo, orbitális baromságokat író hölgy?

Legalább lesz mire reagálni, ami tényleg építő jellegű :)

2019. júl. 4. 08:34
 22/33 anonim ***** válasza:
59%

Az en felesegem Makon szult tavaly oktoberben. Koztudott hogy az itteni foorvos csaszarellenes es csak nagyon indokolt esetben vegzik el. 41. hetre meginditottak a szulest es a vege csaszar lett. Baba is mama is egeszseges es ez a legfontosabb.

Mi nem hibaztatunk senkit, lehet meg varhattak volna, lehet hogy nem, laikuskent nem tudom megitelni oket.

2019. júl. 9. 15:14
 23/33 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek Kerdezo? Sikerult a vbac?
2019. aug. 9. 12:06
 24/33 A kérdező kommentje:
Még van pár hét, majd megírom, sikerült-e. Amúgy elvileg “megengedik” a rendes szülést, mivel egyébként támogatandó a dolog, más kérdés, hogy a gyakorlatban ez hogyan is működik ( főleg egy olyan kórházban, ahol a szülések majdnem fele császár. )
2019. aug. 23. 13:08
 25/33 anonim ***** válasza:

Hol fogsz szulni?

Nekem is meg 2 hetem van vissza...😅

2019. aug. 23. 13:55
 26/33 A kérdező kommentje:
A Dél-Pesti Kórházban. Sok sikert nektek! :)
2019. aug. 24. 22:13
 27/33 A kérdező kommentje:

Sikerült természetes úton megszületnie a pici babánknak! :-)

Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat, sokat segítettek! :-) :-*

2019. szept. 27. 12:08
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok! :)
2019. szept. 27. 12:40
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó hallani ezt, köszönöm, hogy megosztottad és gratulálok, legyetek egészségesek!
2019. szept. 27. 17:11
 30/33 A kérdező kommentje:
2019. nov. 15. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!