Miért nem akar velem szexelni a férjem amióta szültem? Nem kíván már vagy csak a gyerek miatt nem akarja?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapos és még egyszer sem voltunk együtt
Rossz alvó és közöttünk alszik de megtudnank oldani máshol másik szobában. Nem ébred mindjárt a gyerek ha kikelek az ágyból 30-45 percig ő meg alszik csak utána sír.
Puszilgat csokolozunk és ennyi mást nem akar.
2019. júl. 2. 17:49
21/22 anonim válasza:
Igen, valószínű új neki a helyzet és az anyát látja benned. Nálunk is volt hasonló, de mi meg tudtuk beszélni, vissza kellett találnom a NŐ-höz, és egyensúlyban tartani az anya-nőt...
22/22 anonim válasza:
Nalunk az első 3-4 hónap totál káosz volt. En nyúzott voltam, kicsit depis, kicsit se hasonlítottam a "regi" önmagamra. Úgy éreztem, hogy anya lettem nő helyett. Aztán rájöttem, hogy anya IS lettem. Kellett idő míg újra nekiálltam csinin öltözni, nem a 3 napos nyúlott pólót húztam magamra. Nekiálltam újra kifesteni magam akkor is, ha csak a boltba mentünk. Nem mondom, hogy a férjemnek ez kellett, de nekem igen. Hónapokig nem voltunk együtt. Várt, hogy én mikor közeledek, hogy nekem mikor van az a pont, hogy már kívánom es jól is esik. Ha nem beszélted meg ezt vele, lehet azt hiszi, hogy neked még idő kell. Amúgy irigyellek. Én kb 6 hónapig gondolni se tudtam a szexre. Annyira kikeszítettek a hormonjaim. Lehet a baba is feszélyezi. Sose tudod meg, ha nem beszélitek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!