Miért nem akar velem szexelni a férjem amióta szültem?
Nem kíván már vagy csak a gyerek miatt nem akarja?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapos és még egyszer sem voltunk együtt
Rossz alvó és közöttünk alszik de megtudnank oldani máshol másik szobában. Nem ébred mindjárt a gyerek ha kikelek az ágyból 30-45 percig ő meg alszik csak utána sír.
Amúgy én se tudnék nyugodtan szexelni, ha a másik szobában bármikor leeshet az ágyról a gyerekem.
Azért nem akar szexelni, mert momentán csak anya vagy, nem nő, és nem feleség. Ha az is lennél, akkor ketten aludnátok a kétszemélyes ágyban.
2019. júl. 2. 18:29
12/22 anonim válasza:
Mert nem a nőt látja benned, hanem az anyat. Pláne, ha ott a gyerkőc mellettetek.
2019. júl. 2. 18:29
13/22 anonim válasza:
"Ha az is lennél, akkor ketten aludnátok a kétszemélyes ágyban."
Mi négyen alszunk egy ágyban, mégis tudunk dugni 🤣😮
Pl.a ház bármely más helyiségében, miután elaludtak.
2019. júl. 2. 18:31
14/22 anonim válasza:
Annyira buták azok, akik szerint a gyerekkel egy ágyban alvás miatt nem közeledik a férj. Millió meg egy szülőpáros alszik a gyerekével, mégis szexelnek. Én 6 évig aludtam a gyerekeinkkel, kezdetben egy, majd két gyerekkel, a férjem a nappaliban aludt, mégis szuperül megtaláltuk egymást a lakás egyéb helyiségeiben, nem panaszkodtunk. Szval ez akkora hülyeség, mint az, hogy apás szülés volt, és már nem kívánja. Kérdező, beszéld meg vele, hogy ez neked komolyan rosszul esik!
2019. júl. 2. 18:47
15/22 anonim válasza:
Utolsó elmondta helyettem is, apas szüles volt es mi is gyerekkel alszunk mégis van szex, más a baj kérdező, szerintem mondd el neki, hogy mit szeretnél, lehet csak félreértitek egymást.
2019. júl. 2. 19:04
16/22 anonim válasza:
Én nem lennék rá ilyen büszke, hogy a férjem a nappaliba lett száműzve évekre.
2019. júl. 2. 19:38
17/22 anonim válasza:
Utolsó: apa, anya és gyerek is együtt alszik, legalábbis én így értelmezem azt hogy közöttünk alszik...
2019. júl. 2. 20:02
18/22 anonim válasza:
Utolsó : az utolsó előtti nem a kérdezőnek mondta...
Azert mert másnál semmi gondot nem okozott az apás szülés vagy az együtt alvás, lehet hogy a kérdező férjének igen.... Másnak vagyunk, nem az első eset lenne.
Mindenesetre ezek csak találgatások, hogy valóban mi a helyzet tényleg a ferjedtol kellene megkérdezni. Egy egyszerű kérdés: mikor visszautasit megkerdezed mi a baj...
2019. júl. 2. 20:21
19/22 anonim válasza:
Neki ez az egész új helyzet ahogy neked is! Meg kell barátkozni vele! Nalunk is hasonlo volt! 1 évig alig szexeltunk, azota 2x terhes lettem pedig nincs 2 éves a kisfiunk! Az én férjem az elejen állandóan a szemetet vitte le ;D fura neki h szoptatsz pl. Nálunk nehezen kezdte el a mellem ez is simizni utána! Szerintem ez normalis ne aggodj
2019. júl. 2. 22:29
20/22 anonim válasza:
Szerintem nem tud még mit kezdeni az új helyzettel,és nem a szex jut eszébe egyből mostanság.Majd megszokja,aztán megjön a kedve is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!