Miért nem akar velem szexelni a férjem amióta szültem? Nem kíván már vagy csak a gyerek miatt nem akarja?
Már 3 hónapos és még egyszer sem voltunk együtt
Rossz alvó és közöttünk alszik de megtudnank oldani máshol másik szobában. Nem ébred mindjárt a gyerek ha kikelek az ágyból 30-45 percig ő meg alszik csak utána sír.
Puszilgat csokolozunk és ennyi mást nem akar.
Akart gyereket és ő mondta hogy tegyük a mi agyunkba aludni mert úgy én is tudok jobban aludni, nem vagyok fáradt annyira nappal. Nem kell mindig kikelni az ágyból hozzá éjszaka amikor éhes és így jobb
Én kezdeményezek oda bujok simogatom ő meg el megy bemegy a szobába a gyerekhez mert mindjárt felkel. De nem is kel fel még csak direkt azt mondja
Gyerekkel köztetek igazán romantikus lehet.
Ha lenne egy babaágyatok vagy a babát nem a ti ágyatokba rajnátok legalább addig, ameddig romantikáztok, lehet hamarabb lenne kedve, mint hogy egy másik helyiségbe először átbattyogtok és utána akcióztok.
Lehet ezzel úgy érzi, hogy te "küldöd" neki a jelet, hogy nem akarod, mert közétek fekteted a gyereket. Vagy kitúrva érzi magát és nincsen kedve.
De ha mondanád neki, hogy te akarod, akkor biztosan őrnek utasítaná vissza, esetleg nem ártana köztetek egy beszélgetés.
Mi nem látunk a férjed fejébe, ahogy te se.
Jaj, hagyjátok már ezt, a "biztos látta, hogy szült ezért elment a kedve a qrástól" dolgot!
Felnőtt férfi, aki tudta, hogy nem a gólya hozza a gyereket, ha annyira jajdefúj a szülés, akkor minek ment be?
Kérdező, kapd el, szo+pd le, aztán meg üld meg, talán csak nem ellenkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!