Van itt olyan bevállalós anyuka aki 45 éves kor felett
szült?
Azért a " ha eddig nem akartàl/ nem jutott eszedbe ne most szülj" vàlaszolók tisztàban vannak vele, hogy nem mindenki ismeri meg 23 évesen élete pàrjàt, megy hozzà 1-2 éven belül és esik teherbe az első 3 próbàlkozós hónapban? Nyilvàn nem a 45 éves kor az ideàlis, de ne ítélkezzetek màr.
2019. jún. 26. 15:34
Te jó ég, kb. az első 5-6 válasz mind ki lett töröltetve... mind azt írták, hogy nem bevállalósság hanem butaság. Látom a kérdezőnek nem tetszik hogy ez a közvélemény, de attól még ez.
2019. jún. 26. 15:39
Elhiszem, hogy nem az a korosztály, én a saját tapasztalatomat írtam le. Alapvetően egy nem alkoholista nőről volt szó. Kb. minden nap ezt lehetett tőle hallani hogy hogy megbánta már ilyen idősen. Pedig tervezetten esett teherbe.
Azt nem tudom megítélni mennyire kirívó esetek ezek, de abban biztos vagyok, hogy, az a legjobb, ha fiatalon szül valaki. Biológiailag és lelkileg is.
2019. jún. 26. 15:41
14/35 A kérdező kommentje:
Miről beszéltek? Ki törölt ki mit?? Itt vagyok és olvasom a kommenteket és nem töröltem ki semmit.
15/35 A kérdező kommentje:
Látom,a sorszámok alapján. Nem tudom mi történhetett. Valszeg valaki pofátlanul belenyúlt, vagy rendszerhiba.
Ki lehet töröltetni, de 45 felett már nem jó. Mire elsőbe megy a gyerek, nagymama korú leszel. Ugyanezt kitöröltetted már egyszer de attól még igaz.
2019. jún. 26. 15:43
Rendszerhiba.....na persze. A sorszámokon még nem láthatsz semmit mert ugyanúgy sorban vannak mint a töröltetések előtt.
2019. jún. 26. 15:44
Nem a válaszok tartalmával, hanem az alja stílussal volt a gond szerintem és a moderátorok törölték.
2019. jún. 26. 16:11
Nem volt alja stílus. Olvastam őket. Csak nem értettek egyet velük úgy tűnik. .
2019. jún. 26. 16:16
"Azért a " ha eddig nem akartàl/ nem jutott eszedbe ne most szülj" vàlaszolók tisztàban vannak vele, hogy nem mindenki ismeri meg 23 évesen élete pàrjàt, megy hozzà 1-2 éven belül és esik teherbe az első 3 próbàlkozós hónapban? Nyilvàn nem a 45 éves kor az ideàlis, de ne ítélkezzetek màr."
Tisztában vagyunk vele. Épp ezért írtuk hogy ilyen idősen ne. Mire a gyerek elballag általánosból, a kérdező 60 éves. Ez nagyon durva!
2019. jún. 26. 16:33
Kapcsolódó kérdések: