Most akkor menjek a kórházba?
Figyelt kérdés
Este szép darabokban elkezdett elmenni a nyákdugó. Először olyan sárgás-áttetsző volt ma reggelre meg már véres és sokkal hígabb.Hajnalban a magzatvíz is szivárgott 2-3 alkalommal egy kicsit de nem vészesen. mensis fájdalmak is vannak de totál rendszertelenül és igazán kibírhatóak.Sokkal jobban fájt régen amikor menstruáltam. Választott dokim nincs és feleslegesen nem akarok bemenni a szülészetre.Szerintetek várjam meg a rendszeres fájásokat? 38 km2010. júl. 9. 11:32
11/24 anonim válasza:
Engem is érdekel minden!!!!!!!!!!!!:-))))
14/24 anonim válasza:
Igen engem is érdekel!
Szoritok neked,nektek nagyon!:)
16/24 A kérdező kommentje:
Igazatok lett!!! :) Megindult a szülés!! Igaz elég sokat vajúdtam és nagyon nem tágultam de a lényeg h szombat reggelre megszületett Patrícia!! Sokat segített h az orvos(nem fogadott!) és a szülésznő is szuper segítőkész volt!!!! A kicsikénk 2850gr és 51 cm! nagyon kiegyensúlyozott kisbaba és gyönyörű!!! a kezdeti sárgasága is kezd elmúlni már tök jókat szopizik!!!Annyira boldog vagyok!!!!!Édesanya lettem!!!!!!! :)
2010. júl. 16. 17:16
17/24 anonim válasza:
Gratulálok a picike lányhoz!!
Sok boldogságot nektek.A neheze még csak most jön:)
6 hónapos kislány anyuja
18/24 anonim válasza:
De aranyos vagy,gratulálok!!:-)
19/24 anonim válasza:
Gartulálok! Örülök, hogy minden rendben lett.
Annak pedig szintén, hogy még egyel több anyuci van, aki imádja a gyermekét!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!