Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most akkor menjek a kórházba?

Most akkor menjek a kórházba?

Figyelt kérdés
Este szép darabokban elkezdett elmenni a nyákdugó. Először olyan sárgás-áttetsző volt ma reggelre meg már véres és sokkal hígabb.Hajnalban a magzatvíz is szivárgott 2-3 alkalommal egy kicsit de nem vészesen. mensis fájdalmak is vannak de totál rendszertelenül és igazán kibírhatóak.Sokkal jobban fájt régen amikor menstruáltam. Választott dokim nincs és feleslegesen nem akarok bemenni a szülészetre.Szerintetek várjam meg a rendszeres fájásokat? 38 km
2010. júl. 9. 11:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Én a helyedben bemennék, mert a magztvíz szivárgást jó lenne, ha megnézné egy orvos. Mi van, ha megrepedt a burok, de a baba feje elzárja a kiuat és azért nem folyik ki.

Nekem sem voltak erős fájásaim (igaz, rendszeresek), az önmagában nem jelenti azt, hogy nem indult meg a szülés.

Szerintem menj be!

2010. júl. 9. 11:36
 2/24 A kérdező kommentje:
Ok. Azt hiszem szólok a páromnak! izgulok!!!!!!!
2010. júl. 9. 11:37
 3/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj be,jobb ilyenkor ha rajtatartják a szemüket a babádon!Szoritok,lehet hogy még ma megvan!
2010. júl. 9. 11:38
 4/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ne izgulj!! Minden oké lesz!

Szurkolok, hogy minden gyorsan és könnyen menjen! :):)

2010. júl. 9. 11:39
 5/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj be, ha már szivárog a magzatvíz, akkor közel az idő:)

Könnyű szülést!

2010. júl. 9. 11:40
 6/24 anonim ***** válasza:

Spuri a kórházba:)

Könnyű és hipergyors szülést ^3^

2010. júl. 9. 11:48
 7/24 anonim ***** válasza:
Irány a kórház! Könnyű szülést!
2010. júl. 9. 11:50
 8/24 anonim ***** válasza:
Szorítunk!
2010. júl. 9. 11:55
 9/24 anonim ***** válasza:
Remélem már bent vagytok! :) Nekem ugyanígy indult a szülésem. Drukkolok!!!!!
2010. júl. 9. 12:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Húúúú, ez már bizony szülés. Ha szivárog a magzatvíz, akkor nincs sok hátra. Remélem már a kórházban vagytok. Könnyű szülést! Minden rendben lesz, szorítunk! Aztán majd jelentkezz, hogy hogy zajlott a szülés és hogy kisfiú vagy kislány lett. Engem érdekel a neve is. :)
2010. júl. 9. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!