Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megindult a szülésem de a...

Megindult a szülésem de a doki azt mondta még ne menjek be a kórházba hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

2 órája rendszeres fájásaim vannak!!Felhívtam az orvosom aki azt mondta hogy akkor menjek be ha már nagyon erősek a fájásaim vagy ha elfolyt a magzat víz!!

Szerintetek normális ez??Most menjek vagy ne menjek??

2010. jún. 2. 13:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Milyen rendszeres?
2010. jún. 2. 13:16
 2/35 anonim ***** válasza:
Ja és mennyi időre van a kórház?:)
2010. jún. 2. 13:16
 3/35 anonim ***** válasza:
én bemennék a helyedbe,mert csak ott a doki a közeledbe!
2010. jún. 2. 13:18
 4/35 A kérdező kommentje:
Igazából 2-3percenként jön és 1percig tart!A derekam leszakad!!Első baba és nem tudom mit csináljak!!A dokimat felhívtam és azt mondta hogy mivel első gyerek így több órán át nem lesz baba úgyhogy még ne menjek!!
 5/35 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen menjél. Annak idején én is igy voltam aztán hirtelen erősebb lett a fájdalom és 30 percel később már rajtam szuszogott afiam. Ja és a magzatvízem se fojt el magtol. SOK SZERENCSÉT ÉS EGÉSÉGET KIVÁNOK MINDKETŐTŐKNEK.
 6/35 anonim ***** válasza:

Ha valóban beindul, nem lesz kedved netezni, de még beszélni sem.

Még 10 perces fájások esetén is maradhat akár egy napig is az állapot. Mindenesetre kéne csomagolni.

Ha a víz elindul, akkor azonnal mentő.

7/35 A kérdező kommentje:
A kórház 10-15 perc
2010. jún. 2. 13:19
 8/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom!!Igazából nagyon-nagyon erős mensi szerű görcseim vannak!!amúgy most vagyok 41+3.héten
2010. jún. 2. 13:20
 9/35 anonim ***** válasza:

szerintem azért bekéne menned vagy beszélni egy másik orvossal.

amugy mikorra vagy kiírva?

2010. jún. 2. 13:21
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekkel nekem az utolsó 4,5 óra volt 2-3 perces fájással, így lehet, hogy még tényleg nem lesz. Azért hamarosan el lehet majd indulni.

VIszont én akkor már közel sem tudtam így "gépelgetni, szóval nem tudom, mennyire lehetnek erősek...

Jó szülést Neked!

2010. jún. 2. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!