Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megindult a szülésem de a...

Megindult a szülésem de a doki azt mondta még ne menjek be a kórházba hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

2 órája rendszeres fájásaim vannak!!Felhívtam az orvosom aki azt mondta hogy akkor menjek be ha már nagyon erősek a fájásaim vagy ha elfolyt a magzat víz!!

Szerintetek normális ez??Most menjek vagy ne menjek??

2010. jún. 2. 13:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
És eléggé rendszeres.......itt ülök készen létben mert nem hiszem el hogy nem mehetek a kórházba még!!Mint egy hülye várom a csodát.........
2010. jún. 2. 13:21
 12/35 anonim ***** válasza:

41+3????

Azonnal!

2010. jún. 2. 13:22
 13/35 anonim ***** válasza:

Én 4percesekkel mentem be, és még 10 órán át tartott... Ha ezt tudom később megyek be:)

de ha gondolod bemehetsz, az biztosabb.

Könnyű szülést neked.

2010. jún. 2. 13:22
 14/35 A kérdező kommentje:

Nah akkor én most el is indulok.....!!Köszönöm a gyors válaszokat!!A férjem felhívta a kórházat és azt mondták hogy ne érdekeljen mit mond az orvos azonnal induljunk!!:)

Majd megírom hogy ment!!Viszem a gépem!!:)

2010. jún. 2. 13:23
 15/35 anonim ***** válasza:
27%
szia!A dokid csak tudja nem?Szerintem is fölösleges a kórházba menni hisz lehet,hogy csak holnapra lesz baba!Persze ha folyik a magzatvíz akkor azonnal kórház!:)Sok sikert és könnyű szülést kívánok!!:)36 hetes kismama
2010. jún. 2. 13:24
 16/35 anonim ***** válasza:

sok szerencsééét !!!!

vigyázzatok magatokra :)

2010. jún. 2. 13:24
 17/35 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét, és szép szülést :) Pont azt akartam javasolni, hogy a szülőszobát hívd fel.

Én 3 percesekkel mentem be, és még 8 óra volt, jó lassan tágultam az elsővel :( De nem bírtam volna otthon, meg aztán így még kibírható volt az út a kórházba, nem tudom a még sűrűbb/erősebb fájásokkal milyen lett volna...

2010. jún. 2. 13:31
 18/35 anonim ***** válasza:

húú,de izgi!

majd irj milyen volt!!!

2010. jún. 2. 13:41
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Remélem már elindultál!Én tutira bennék,nem érdekelne mit mond/mondott az orvos.Ha ez megnyugtató,legalábbis nekem az lenne(még nincs babám).

Vigyázzatok magatokra,és majd írj!!!!!!!!!!

22/L

Jaj egy eset eszembe jutott,egy ismerősöm d.e.10kor ultrahangon volt,és a dokija azt mondta hogymég pár nap és meglesz a baba.Majd útközben visszafordultak(30km a kórház tőlük,de még nem értek haza,tehát olyan 10-15km volt a táv ),mert szülési fájdalmai voltak.Képzeld az orvos magyarázta neki hogy ne menjen még be,de ő nem hallgatott rá,na mindegy.A szülőszobáig sem jutottak el,mert még a liftben megszült(szülésznö,és orvos nélkül), szó szerint kipottyant a baba.Szerencse hogy nadrág volt rajta,ami megfogta.azóta mindíg emlegeti.

Remélem nem baj hogy eírtam,és hogy minden rendben veletek!

22/L

2010. jún. 2. 13:45
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy 10 perces fájásnál még megértem hogy ne menjél, na de 2-3 percesnél?! De ma már tényleg azt mondják, minek vajúdj a kórházba ha otthon is megteheted! Azért ha már elviselhetetlen az érzés, menj be mindenképp! A dokival ne törődj, legalább kapsz fájdalomcsillapítót is. Bár visszaemlékezve az én 2-3 perceseim is órákig tartottak az elsőnél, most nem tom mi lesz, izgulok én is, péntekre vok kiírva! Azért szurkolok neked!!!!!!
2010. jún. 2. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!