Megindult a szülésem de a doki azt mondta még ne menjek be a kórházba hallottatok már ilyet?
2 órája rendszeres fájásaim vannak!!Felhívtam az orvosom aki azt mondta hogy akkor menjek be ha már nagyon erősek a fájásaim vagy ha elfolyt a magzat víz!!
Szerintetek normális ez??Most menjek vagy ne menjek??
Én 4percesekkel mentem be, és még 10 órán át tartott... Ha ezt tudom később megyek be:)
de ha gondolod bemehetsz, az biztosabb.
Könnyű szülést neked.
Nah akkor én most el is indulok.....!!Köszönöm a gyors válaszokat!!A férjem felhívta a kórházat és azt mondták hogy ne érdekeljen mit mond az orvos azonnal induljunk!!:)
Majd megírom hogy ment!!Viszem a gépem!!:)
sok szerencsééét !!!!
vigyázzatok magatokra :)
Sok szerencsét, és szép szülést :) Pont azt akartam javasolni, hogy a szülőszobát hívd fel.
Én 3 percesekkel mentem be, és még 8 óra volt, jó lassan tágultam az elsővel :( De nem bírtam volna otthon, meg aztán így még kibírható volt az út a kórházba, nem tudom a még sűrűbb/erősebb fájásokkal milyen lett volna...
húú,de izgi!
majd irj milyen volt!!!
Remélem már elindultál!Én tutira bennék,nem érdekelne mit mond/mondott az orvos.Ha ez megnyugtató,legalábbis nekem az lenne(még nincs babám).
Vigyázzatok magatokra,és majd írj!!!!!!!!!!
22/L
Jaj egy eset eszembe jutott,egy ismerősöm d.e.10kor ultrahangon volt,és a dokija azt mondta hogymég pár nap és meglesz a baba.Majd útközben visszafordultak(30km a kórház tőlük,de még nem értek haza,tehát olyan 10-15km volt a táv ),mert szülési fájdalmai voltak.Képzeld az orvos magyarázta neki hogy ne menjen még be,de ő nem hallgatott rá,na mindegy.A szülőszobáig sem jutottak el,mert még a liftben megszült(szülésznö,és orvos nélkül), szó szerint kipottyant a baba.Szerencse hogy nadrág volt rajta,ami megfogta.azóta mindíg emlegeti.
Remélem nem baj hogy eírtam,és hogy minden rendben veletek!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!