Megindult a szülésem de a doki azt mondta még ne menjek be a kórházba hallottatok már ilyet?
2 órája rendszeres fájásaim vannak!!Felhívtam az orvosom aki azt mondta hogy akkor menjek be ha már nagyon erősek a fájásaim vagy ha elfolyt a magzat víz!!
Szerintetek normális ez??Most menjek vagy ne menjek??
Nekem a 35. héten kezdett szivárogni a magzatvizem hajnalban. Fel is hívtuk a szülészeti ügyeletet, hogy mi tévők legyünk, merthogy fájásaim egyáltalán nem voltak.
Azt nem tudom ki vette fel a telefont, de hogy nem sok köze volt a szülészethez az biztos. Azt mondta ugyanis, hogy a terhesség vége felé a kismamák már nagyon sűrűn járnak pisilni, és az is természetes, hogy nem tudják visszatartani, és mivel nincsenek fájásaim, ez csak urológiai probléma lehet.
Reggel bementünk, a dokim megvizsgált, tényleg a víz szivárgott (és nem a pisi). Estére meg is lett a fiam. A dokim azzal poénkodott szülés közben, hogy biztos egy takarítónő vette fel a telefont...
A lényeg, hogy könnyű szülést Neked, és jó egészséget mindkettőtöknek!
Szerintem is jól tetted,hogy elindultál!
Könnyű szülést és nem elfelejteni ám megírni milyen volt!
G
Hat visszagondolva nekem az elso gyerekkel kb 1 oraig tartottak a 2-3 perces fajasok.
A harmadikkal mar a szuloszobaba mentem 2 perces fajasokkal.
Sziasztok!!Megszülettünk!!:)
Na gyors voltam??:)Mire beértünk a kórházba úgy éreztem hogy ketté szakadok olyan fájásaim voltak!!Persze tolókocsival vitt fel a férjem!!:)Vicces volt!!Én meg közben ott fújtattam......!Vártuk a dokimat hogy megvizsgáljon és mikor felálltam a tolószékből elfolyt a magzatvíz!!Már 4 ujjnyira voltam kitágulva!!Mondták hogy sétálgassak....hát úgy is volt de közben rám jött a hányinger tökre rosszul lettem!Rá pár percre meg szóltam a szülésznőnek hogy nekem nyomnom kell megvizsgált a dokim és mondta hogy oké....lehet nyomni!!Gátvédelemmel 5-6 nyomás után megszületett az én kicsi lánykám :Rebeka,3360grammal és 55 centivel 17:42kor!(mivel tudtam pisilni elengedtek az őrzőből előbb).Most várom hogy meghozzák mert még alszik!!Ha felébred ide hozzák nekem!:):)
Köszi mindenki hogy szurkoltatok!!:)
júúúj
gratulááálok :):)
jó babázást:)
áhh :) nagyon örülök =)
vigyázzatok magatokra:)
jó egészséget nektek :)
puszii
Szívből gratulálok! El is érzékenyültem. Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek, ügyesek voltatok! De jó ilyeneket olvasni...Csodaszép nevet választottatok neki, ha nekünk is sikerül a 3. baba és kislány lesz(mennyi ha..), akkor ő is Rebeka lesz. Bárcsak...
Jó babázást, legyen sok örömötök benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!