Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megindult a szülésem de a...

Megindult a szülésem de a doki azt mondta még ne menjek be a kórházba hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

2 órája rendszeres fájásaim vannak!!Felhívtam az orvosom aki azt mondta hogy akkor menjek be ha már nagyon erősek a fájásaim vagy ha elfolyt a magzat víz!!

Szerintetek normális ez??Most menjek vagy ne menjek??

2010. jún. 2. 13:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nekem a 35. héten kezdett szivárogni a magzatvizem hajnalban. Fel is hívtuk a szülészeti ügyeletet, hogy mi tévők legyünk, merthogy fájásaim egyáltalán nem voltak.

Azt nem tudom ki vette fel a telefont, de hogy nem sok köze volt a szülészethez az biztos. Azt mondta ugyanis, hogy a terhesség vége felé a kismamák már nagyon sűrűn járnak pisilni, és az is természetes, hogy nem tudják visszatartani, és mivel nincsenek fájásaim, ez csak urológiai probléma lehet.

Reggel bementünk, a dokim megvizsgált, tényleg a víz szivárgott (és nem a pisi). Estére meg is lett a fiam. A dokim azzal poénkodott szülés közben, hogy biztos egy takarítónő vette fel a telefont...

A lényeg, hogy könnyű szülést Neked, és jó egészséget mindkettőtöknek!

2010. jún. 2. 14:40
 22/35 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól tetted,hogy elindultál!

Könnyű szülést és nem elfelejteni ám megírni milyen volt!

G

2010. jún. 2. 14:49
 23/35 anonim ***** válasza:
szorítunk!
2010. jún. 2. 14:50
 24/35 anonim ***** válasza:
Én is szorítok! Jól tetted, hogy bementél, ha rendszeresek a fájások, ráadásul 2-3 percesek, akkor bizony nem is olyan bizti, hogy olyan soká lesz meg az a gyerek..... Bírom ezt a dumát, hogy ajaj, sokára lesz meg! Nekem is víz elfolyástól számított 5,5 óra alatt meglett a kislányom, pedig első baba volt. Szóval egyéni, ki hogy tágul, ha ilyen sűrű és rendszeres a fájás, akkor irány a kórház!
2010. jún. 2. 15:15
 25/35 anonim ***** válasza:

Hat visszagondolva nekem az elso gyerekkel kb 1 oraig tartottak a 2-3 perces fajasok.

A harmadikkal mar a szuloszobaba mentem 2 perces fajasokkal.

2010. jún. 2. 18:47
 26/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!Megszülettünk!!:)

Na gyors voltam??:)Mire beértünk a kórházba úgy éreztem hogy ketté szakadok olyan fájásaim voltak!!Persze tolókocsival vitt fel a férjem!!:)Vicces volt!!Én meg közben ott fújtattam......!Vártuk a dokimat hogy megvizsgáljon és mikor felálltam a tolószékből elfolyt a magzatvíz!!Már 4 ujjnyira voltam kitágulva!!Mondták hogy sétálgassak....hát úgy is volt de közben rám jött a hányinger tökre rosszul lettem!Rá pár percre meg szóltam a szülésznőnek hogy nekem nyomnom kell megvizsgált a dokim és mondta hogy oké....lehet nyomni!!Gátvédelemmel 5-6 nyomás után megszületett az én kicsi lánykám :Rebeka,3360grammal és 55 centivel 17:42kor!(mivel tudtam pisilni elengedtek az őrzőből előbb).Most várom hogy meghozzák mert még alszik!!Ha felébred ide hozzák nekem!:):)

Köszi mindenki hogy szurkoltatok!!:)

2010. jún. 2. 19:38
 27/35 anonim ***** válasza:

júúúj

gratulááálok :):)

jó babázást:)

áhh :) nagyon örülök =)

vigyázzatok magatokra:)

jó egészséget nektek :)

puszii

2010. jún. 2. 19:41
 28/35 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy gratula nektek!!
2010. jún. 2. 20:15
 29/35 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok! El is érzékenyültem. Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek, ügyesek voltatok! De jó ilyeneket olvasni...Csodaszép nevet választottatok neki, ha nekünk is sikerül a 3. baba és kislány lesz(mennyi ha..), akkor ő is Rebeka lesz. Bárcsak...

Jó babázást, legyen sok örömötök benne!

2010. jún. 2. 20:18
 30/35 anonim ***** válasza:
Jaj de jó gratulálok!!!!!!!!!!
2010. jún. 2. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!