36km vagyok és akihez eddig jártam dokihoz nem vállal szülést és azt mondta hogy menjek be az sztk-ba és kérjek beutalót a korházba! Én az Uzsokiba szeretnék szülni de nem akarnak fogadni mivel hogy itt nincs fogadot orvosom ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 16:03
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, szüléshez nem kell beutaló. Ebben szabad kórházválasztás van. Ha bárhová bemész, miután elkezdődtek a fájások, nem küldhetnek el. Az ügyeletes orvosnak el kell látnia Téged.
2/4 A kérdező kommentje:
A szüléshez nem de ha ctg-re szeretnék menni arra kell?
2009. okt. 27. 16:32
4/4 anonim válasza:
Akkor menj abba a kórházba ahova területileg tartozol.
De ezt mondjuk nem értem, hogy miért küldtek el. Az Uzsoki orvoshoz köti a kismamák ellátását? Szerintem ilyen nincs. Ez nem egy magánklinika. Én futnék még egy kört. Biztos ott is van terhes ambulancia, és ott megcsinálják a ctg-t. Vagy keress egy orvost at Uzsokiban. Itt biztos tudnak ajánlani Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!