Milyen injekciót kaphatott a kisbabám?
Figyelt kérdés
6 hete szültem, papás-szülés volt. A napokban beszélgettünk a férjemmel, aki visszaemlékezett arra, hogy a doki a szülés közben beadott a babának valami injekciót, amikor még kint sem volt teljesen. Mi lehetett az?2010. júl. 8. 22:02
1/8 anonim 

válasza:

Nem lehet,h a BCG oltás első részét kapta meg? Nekem is be lett írva a zárójelentésben,h megkapta a bcg-t születése után.Nálatok nem írta rá a doki?
2/8 anonim 

válasza:

Biztos,hogy a babának adta?Én emlékezeteimben az él ,hogy érzéstelenítő injekciót kaptam a gátvágás miatt. Valószínű ezt láthatta úgy ,hogy a baba kapja!
4/8 anonim 

válasza:

Szülés közben,bocsi most olvastam pontosabban.Hát arra nem tudok mit mondani,nálam császár volt,sajnos nem tudom ilyenkor mi van a természetesnél!De baj nincs,ezekszerint. :)
Sok egészséget.
5/8 anonim 

válasza:

Igen,nekünk a születése után a gyerekdoki adta be a kórházba! Rajta van a zárón,nem magamtól találtam ki...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, tényleg lehet, hogy én kaptam... :)
A BCG-t pár nappal később adták, a csecsemő-osztályon.
2010. júl. 8. 22:30
7/8 anonim 

válasza:

Antibiotikumot a baba is kaphat szülés közben, nem csak az anyuka.
8/8 anonim 

válasza:

Antibiotikumat ált vénásan adják, nekem szülés után legalábbis úgy adták.
Szerintem a kérdező Lidocaint vagy valamilyen érzéstelenítőt kaphatott a gátmeszés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!