Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés alatt hova és miért...

Szülés alatt hova és miért adnak injekciót?

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok hogy érzéstelenítés miatt, meg fájdalomcsillapító stb, de én nem szeretnék semmiféle injekciót kapni se derékba, se csípőbe, se nemiszerv tájékon. Mi az amit kötelezően kérdezés nélkül adnak és mi az ami rajtam múlik? Köszönöm előre is.
2011. jan. 27. 12:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

gátvarráskor kapsz lidokaint ha nem vagy rá allergiás.

máshova nem fogsz injekciót kapni max infúziót felvételkor szúrnak egy vénát és kapsz egy branült.

2011. jan. 27. 12:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én lábremegésre kaptam a combomba. Azt hiszem k vitamin volt.
2011. jan. 27. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem nagyon fogod érezni, ha fájások közepette megböknek:D vagy mért probléma a szuri? A szuri érted van, nem ellened.
2011. jan. 27. 12:27
 4/17 anonim ***** válasza:
én egyiknél sem kaptam semmit, igaz, nem is repedtem, nem kellett utólag sem helyrehozni semmit
2011. jan. 27. 12:27
 5/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Gátmetszés előtt közvetlenül is adnak szurit. Azt nem mondom, hogy nem éreztem, mert fájt, de ahhoz képest nem volt olyan vészes, mint amekkora a fecskendő... varráskor is adtak még egyet. Ki lehet bírni. Ha gátvédelemmel szülsz, és nem kérsz semmilyen fájdalomcsillapítást, és persze nem is reped meg a gátad, akkor megúszhatod szuri nélkül (kivéve persze a branül, szerintem azt automatikusan bekötik, hogy villámgyorsan be tudjanak adni oxitocint, ha úgy adódik). A gátmetszésről előre tájékozódj, a mi kórházunkban pl. kötelező protokoll az első szülő anyukáknál!
2011. jan. 27. 12:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Már tolófájásaim voltak, amikor mondta a doki, hogy nem szabad nyomnom, mert nem tűnt el teljesen méhszáj, és ha így nyomok, akkor szétszakadok! Akkor mondtam, hogy kész, tovább nem bírom, mert olyan elementáris tolókényszert éreztem, és nem tolhattam, gondold el, azt visszatartani..

Szóval, akkor mondtam, hogy adjon fájdalomcsillapítót. Nem adott, helyette kaptam valamit a combomba, amitől a két fájás között pár pillanatra elszunyókáltam, de mire jött a fájás, magamhoz tértem. Aztán, pár fájás után már tolni is lehetett!

Mást egyébként nem adnak, ha csak nincs rá szükség, csak a gátseb varrásánál.

2011. jan. 27. 12:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Rettenetesen félek a szuritól... Főleg olyan helyre ahova úgymond "nem normális". :) Egy vállba szuritól nem félek, vérvételtől sem, tetoválásom is van, de az hogy abnormális helyre adjanak, nagyon megrémít!
2011. jan. 27. 12:43
 8/17 anonim ***** válasza:
erzestelenitot kapsz ha gatvarrast vegeznek.en kaptam egyet popoba,nem tudom mi volt talan nyugtato.
2011. jan. 27. 12:47
 9/17 anonim ***** válasza:
A vajúdás ideje alatt én nem kaptam semmilyen szurit. Szülés közben kaptam, a közvetlenül a gátmetszés előtt. Nagyon fájt.Igazából fogalmam nem volt, mi lehetett az, csak a párom mondta, hogy akkor nyögtem fel. Biztosan mindenki másképpen éli meg, van aki talán észre sem vette, de nekem a nagyon kellemetlen volt. De szerencsére csak egy pillanat és előtt (talán jobb is), nem szóltak:)
2011. jan. 27. 12:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Utolso elotti vagyok.ne felj az injekciotol,akkor olyan szituban vagy hogy hidd el nem fog izgatni.en kb 5 helyre kaptam odalent de egyaltalan nem erdekelt,olyan boldog voltam mint meg soha az eletemben.
2011. jan. 27. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!