Szülés alatt hova és miért adnak injekciót?
A második szülésnél a karomba kaptam a szülés végén egy darab szurit (oxitocin, hogy összehúzódjon a méh).
Elsőnél kaptam alulra is érzéstelenítőt (akkor volt gátmetszés), ja és a karomba oxitocint, szülésindításra.
Én sem kaptam semmit (csak avarrás előtt)!Sőt még infúziót is csak egy odahívott szülésznő kötött be, mikro már kint volt a lányom a méhlepény miatt kellett gyorsan oxitocin...Az én szülésznőm addig a lányommal volt!Én a gátmetszés előtt sem kaptam fájdalomcsillapítót, bár nem is fájt, de biztos érztem valamit belőle, mert mondta férjem hogy nagyon ránéztem akkor! De én nem emlékszem! :) 4 kilós kiscsajt szültem!
A varrásnál fájt a szuri, de utána avarrást végigtelefonáltam anyának, meg Anyosómnak...Akirő kiderült ott áll kint a sz ajtó előtt :)
Ne félj, szerintem akkor ha meghallod a babád hangját, már nem fog érdekelni, hova szúrkálnak, ha egyáltalán lesz rá szükség...
Előtte meg más miatt nem!
Boldog babázást kívánok :)
Kaptam oxi-ergam szurit a burokrepesztés után, nem sokkal a kitolás előtt. És persze vágáskor is kaptam ultracaint.
Másik szülésnél akkor kaptam oxi-ergamot, amikor a baba már kint volt, de a lepény még nem. Plusz vágáskor, varráskor ultracaint.
Az oxi ergamot vénába kaptam, a karomba. Már volt ben branül, abba nyomták.
hát ha kell,kell.
de hidd el ,hogy nem nagyon az fog érdekelni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!