Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés alatt hova és miért...

Szülés alatt hova és miért adnak injekciót?

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok hogy érzéstelenítés miatt, meg fájdalomcsillapító stb, de én nem szeretnék semmiféle injekciót kapni se derékba, se csípőbe, se nemiszerv tájékon. Mi az amit kötelezően kérdezés nélkül adnak és mi az ami rajtam múlik? Köszönöm előre is.
2011. jan. 27. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A második szülésnél a karomba kaptam a szülés végén egy darab szurit (oxitocin, hogy összehúzódjon a méh).

Elsőnél kaptam alulra is érzéstelenítőt (akkor volt gátmetszés), ja és a karomba oxitocint, szülésindításra.

2011. jan. 27. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Én sem kaptam semmit (csak avarrás előtt)!Sőt még infúziót is csak egy odahívott szülésznő kötött be, mikro már kint volt a lányom a méhlepény miatt kellett gyorsan oxitocin...Az én szülésznőm addig a lányommal volt!Én a gátmetszés előtt sem kaptam fájdalomcsillapítót, bár nem is fájt, de biztos érztem valamit belőle, mert mondta férjem hogy nagyon ránéztem akkor! De én nem emlékszem! :) 4 kilós kiscsajt szültem!

A varrásnál fájt a szuri, de utána avarrást végigtelefonáltam anyának, meg Anyosómnak...Akirő kiderült ott áll kint a sz ajtó előtt :)

Ne félj, szerintem akkor ha meghallod a babád hangját, már nem fog érdekelni, hova szúrkálnak, ha egyáltalán lesz rá szükség...

Előtte meg más miatt nem!

Boldog babázást kívánok :)

2011. jan. 27. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Kaptam oxi-ergam szurit a burokrepesztés után, nem sokkal a kitolás előtt. És persze vágáskor is kaptam ultracaint.

Másik szülésnél akkor kaptam oxi-ergamot, amikor a baba már kint volt, de a lepény még nem. Plusz vágáskor, varráskor ultracaint.

Az oxi ergamot vénába kaptam, a karomba. Már volt ben branül, abba nyomták.

2011. jan. 27. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
én 2-t kaptam szülés közben fájásgyengeség miatt.az elsőt vénába(azt meg sem éreztem)a másodikat combba(az fájt mert görcsölt akkorra már a lábam nagyon).meg kaptam lidokain injekciót mielött varrtak,hát az is fájt egy kicsit,de inkább kellemetlen volt.
2011. jan. 27. 13:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most kicsit vegyesek az érzéseim, van aki megnyugtatott, van aki mégjobban rámhozta a frászt, na de mindegy, majd ott eldől minden! Köszönöm mégegyszer! :)
2011. jan. 27. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Én egyet kaptam a gátmetszéshez, nem is vettem észre. És bekötöttek egy infúziót az oxitocinhoz.
2011. jan. 27. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:

hát ha kell,kell.

de hidd el ,hogy nem nagyon az fog érdekelni.:)

2011. jan. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!