Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha vkinek szúrnia kellett...

Ha vkinek szúrnia kellett magát rögoldóval a terhesség végén trombózisveszély miatt, az kaphatott a szülés alatt EDA-t?

Figyelt kérdés

Merthogy a használati útmutatóban azt írja, hogy se spinalis, se epidurális érzéstelenítő nem javallt...:-(((

Hogy nem kérhetek fájdalomcsillapítót, az egy dolog, max. fájni fog nagyon, de mi van, ha császár lesz vmiért, és nem lehet spinalisan érzésteleníteni?

köszi

2010. júl. 29. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha császár lesz a vége akkor valószínűleg altatnak majd.
2010. júl. 29. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is szurkáltam magam szülés előtt 3 hétig és utána még 10 napig. És valóban ez miatt nem kérhettem EDA-t. Helyette homeó bogyóztam a 36. héttől, ami jól használt. A 38.héten már elkezdett kinyílni a méhszájam 1 ujjnyira, a 39. héten már 2 ujjnyi volt, a 40. héten tovább nyílt észrevétlen, úgyhogy mire bementünk szülni a kiírt napon 5 perces fájásoknál, amik még nagyon hasonlítanak csak a menszis fájdalmakhoz már 4 ujjnyi volt a méhszájam. Az utolsó 1,5 óra így is nagyon fájdalmas, nem is emlékszem rá...csak pillanatképek vannak. Ha a kisfiam feje végül nem ékelődött volna be helyesen, akkor engem is altattak volna, és úgy császároztak volna. Erre nem került sor Hál'Istennek! :)

Tudod...ahogy az öregek mondják:

AMi oda bement, még mindig ki is jött! :)

Megoldják az orvosok. SZép szülés/születés élményt mindkettőtöknek! :)

2010. júl. 29. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem utána kellett 6 hétig szúrni magam egy visszér mütét miatt,és edával szültem.
2010. júl. 29. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Jaj...ettől féltem...

Azért ez kicsit megijeszt...de a trombózis is, úgyhogy választhatok, hogy mitől rettegjek. :-D

2010. júl. 29. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam a dokimnál, és rákérdeztem erre a dologra...

Azt mondta, hogy minden nap uakkor adjam be, és akkor kb ki tudják számolni, hogy mikor megy ki a hatóanyag, így lehet, hogy majd kaphatok mégis epit...

Csak azért írtam ezt le, hogy ha vki elolvassa, akit érint ez a téma, tudjon róla, hogy ilyen is lehetséges. :-)

2010. júl. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!