Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Na milyen? Nem undorító?

Na milyen? Nem undorító?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 7. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Még egy megjegyzés. Mindig is lesznek gazdagok és mindig is lesznek szegények! És ez így van rendjén. Válság ide vagy oda, a gazdagok annyira sosem érzik a bőrükön, mint a kisemberek, mert nekik még mindig marad annyi, amennyiből bőven megélnek, míg mi az utolsó fillért is kinyögjük.

Akinek van pénze, az menjen és szüljön ott, hagy gazdagodjon meg belőle más is! Örüljünk neki, hogy lesz sok ápolónőnek jobb állása!

2010. júl. 7. 15:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én gondoltam rá, hogy magánkórházba megyek. Leteszem a pénzt és nem kell külön mindenkit tömögetni, nem kell úgy szoptatnom, hogy cigány pasik bámulnak, mert veszekedni kell, hogy kívül legyenek. Segítenek a szoptatásban, emberszámba vesznek. Így egy folyosón voltam, hagy ne mondjam milyen műtött férfibetegekkel és úgy mentem a folyosó másik végébe vécére és zuhanyozni, hogy közben folyt néha szinte minden belőlem. Ha a befizetett tébém egy részéről magam rendelkezhetnék... de nem, mert ebből másokat gyógykezelnek.
2010. júl. 7. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is, mindig volt fent és lent, és ha az "átlag" eléri a magasabb szintet, akkor emelni kell a színvonalat, nehogy már a gazdag asszony szegény ágyon nyögjön... mindig így volt és mindig így lesz.

De akármilyen szép is, lássuk be, a wc, az wc, az ágy pedig ágy. Nyalhatja a márványlapot,fizethet 3x annyit, attól ez még egy kórház.

Egyetlen dolognak örülök én is... néhány egészségügyi dologzónak, takarítónak, recepciósnak talán jó sora lesz itt! Sok sikert nekik! L27

2010. júl. 7. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudjatok meg, de én igenis szeretnék azok közé tartozni, akik ezt megfizethetik, akiknek sose lesz anyagi gondjuk. És ha megtehetném, én szívesen szülnék itt.
2010. júl. 7. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én semmi undorítót nem találok benne. Azt sajnálom, hogy a kórházak még nyomokban sem hasonlítanak erre.

No meg azt, hogy sajnos nincs 590.000-em ott szülni...

2010. júl. 7. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem undorító,attól hogy valaki megteheti hogy ilyen gyönyörű kórházba menjen,hát menjen.Nem állok útjába.Jó én is kicsit irigykedem hogy ilyen gyönyörű kórház,én is szívesen szűlnék mondjuk ott,de az nem vétek ha irigykedsz mert a felső 10.000-nek semmi sem drága.Legalább vald be hogy te is kicsit irigy vagy,azért irtad ki.
2010. júl. 7. 17:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Ja és még annyit ha megtehetem majd én is ilyenben szűlök,de lehet hogy nemtehetem ezt én se meg,mivel talán-sőt biztos nem-nem leszek a felső 10.000-ben!
2010. júl. 7. 17:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát szivesen szültem volna én is ilyen helyen, de nem engedhetném meg magamnak. Bár én is állami, de jól felszerelt kórházban szültem, új szülészeten. Ott is van olyan rész ahol van apartman és minden jó ha megfizetem, de kérdem én minek. A dokim megfizettem aki mindent megtett, hogy gyors szülésem legyen (az is lett), a környezet meg ott és akkor a legkevésbé sem érdekelt, csak az hogy túl legyek rajta.

2 hete szült anyuka

2010. júl. 7. 18:11
 19/21 A kérdező kommentje:

Az elv az undorító nem a kórház,minek hamár van??Én nem vagyok írigy egy cseppet sem mert mint írtam nekem a szülés jó élmény volt olyan helyen ahol jó volt szülni és nem került ennyibe.

Senkit nem akartam megbántani de akkoris ez a véleményem.

2010. júl. 7. 19:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért is lenne undorító?Szerintem nagyon szép,igényes kórházat csináltak.Bizony,hogy ilyen körülmények között szülnék,vagy mennék vakbél műtétre ha megtehetném.De persze álmodik a nyomor:((((
2010. júl. 7. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!