1/21 A kérdező kommentje:
Eddig is voltak magánkórházak de ez egy "luxuxs" de minek??Nem inkább szét kellett volna osztani a többi helyre??590 ezer egy szülés??Hánynom kell de komolyan....
2010. júl. 7. 14:22
2/21 anonim válasza:
Milyen többi helyre?
Két magánvállalkozó indított egy üzletet. aki megtudja fizetni annak tökéletes. Mi meg esetleg irigykedhetünk, de felesleges.
Van aki félmillás babakocsit vesz, van akinek 10.000 ftos is drága.
Ugyanez van a szüléssel is. Van akinek fontos, hogy megfizesse ezt a környezetet és meg is tudja fizetni.
3/21 A kérdező kommentje:
Az állami kórházakra gondoltam ahol pl: a szülészeten kosz van ,este már nincs melegvíz stb.
2010. júl. 7. 14:36
4/21 anonim válasza:
Azért kellett, mert van az a réteg, akinek semmi sem drága. Ők nem fognak bemenni egy "kórházba", ők megengedhetik maguknak mindenből a legjobbat. Én azt gondolom, ha van pénzük, akkor miért ne! Egyébként gyönyörű ez a kórház, vagy nem is tudom, minek nevezzem, s ha lenne annyi felesleges pénzem én is oda járnék.
5/21 A kérdező kommentje:
Oké értem de már vannak ilyen magánkórházak ahol 300 ezer a szülés és az is nagyon gyönnyörű.Mi a különbség??Több a pénze és többet akar fizetni??
2010. júl. 7. 14:44
6/21 anonim válasza:
Nem érted! A felső tízezernek sem mindegy, hogy hova jár. Ez már nem is kórház, hanem egy hotel. Persze egy partyn/bálon nem hangzik rosszul, hogy a gyermekét itt hozta világra.
Na, meg az orvosoknak sem mindegy, mert gondolom itt több a honorárium. É a páciens is elmondhatja, hogy őt az ország legjobb orvosa kezelte!
Na ez a lényeg, nem a pénz!
7/21 anonim válasza:
Ez most tök olyan mint amikor karácsonykor a Viva gyerekkórházaknak gyűjt pénzt!Ott sem a gazdag meg aki tényleg megtehetné hanem a legcsoróbbaktól jön össze a pénz!Amúgy meg mi értelme hogy magánkórház vagy állami egészséges legyen és kész!
8/21 A kérdező kommentje:
Értem....tehát az a lényeg hogy "ott"szült nem pedig az 590 ezer....hm... hát én ezzel villognék hogy volt ennyi pénzem rá.Nem vagyok irigy mert sima korházban és szép körülmények között töredék összegért szültem,csak idegesít hogy válság van,a hitelezők elbuknak,elmosta a víz a fél országot és ez a legfontosabb hír.
2010. júl. 7. 14:53
9/21 anonim válasza:
Most ez neked miért fáj??? ÉS főleg miért undoritó????
10/21 A kérdező kommentje:
Igazad van nem fáj és nem undorító mert valóban szép a hely....
2010. júl. 7. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!