Szerintetek nem undorító, ha valaki csámcsog evés közben?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek az összes gyereke nyitott szájjal eszik. Nem pici babák, 8-12 év közötti gyerekekről van szó.
Szerintem nagyon gusztustalan. Nektek mi erről a véleményetek?
2011. jún. 22. 12:04
2/8 anonim válasza:
De. Magyarországon az. A kínaiaknál kötelező, ez jelzi, hogy jó az étel. Az indiaiknál böfögni kell ebéd végén, ha nem, a háziasszony sírva fakad, hogy rossz volt a főztje...Ha halat eszik, az más.
4/8 anonim válasza:
csámcsogás, szürcsölés, zabálás mind undorító.
5/8 anonim válasza:
Nekem igazából egyik ellen sincs kifogásom:) 12 évig ezt hallgattam a menzán, hozzászoktam.
7/8 anonim válasza:
huuuu... en ha hallom a csamcsogast, szurcsolest, mintha az idegeimmel gitaroznanak.... aaaaaaaaaaaaaaaa
8/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm lányai 11, 14 évesek.
Mindkettő ugyanolyan gusztustalanul csámcsogva nyitott szájjal eszik és soha senki nem szól rájuk.
Sőt, papám a mai napig szűrcsögve, cuppogva eszik....brrrr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!