Szerintetek is undoritó ha egy mai 16-17 éves lánynak szőrös a lába?
20/L
Igen. Az totál igénytelen.
Jó mondjuk megesik h télen kicsit nekem is szőrös, de le szoktam szedni akkor is, csak nem olyan gyakran mint nyáron.
Viszont láttam olyat aki egyáltalán nem és szerintem nem esztétikus.
Meg van olyan ismerősöm aki meg télen nem... és mondjuk mit csinálna ha úgy esne a nagy eset hogy összegabajodik egy fiúval? Jajj bocsi még leszaladok a 0-24e-es tescoba borotváért?
sztem a 11:31es meleg :S azért izgatja!
am sztem is undorító
Nem vagyok meleg,csak képes vagyok elfogadni az embereket olyannak amilyenek. Ha mondjuk egy lány meglátná a farkadat és azt mondaná,hogy undorító,gondolom vérig lennél sértve.
Neked is csak itt a fórumon van nagy pofád,ha élőben b.ziznál le beleverném a fejed a falba.
Szerintem teljesen jogosan "pattog". Mit szólsz be neki?
Amúgy szerintem jobb, ha le van borotválva, de csak azért, mert nem borotválja mittomén x időnként, attól még nem fogom elhagyni.
nem szólok be de amelyik fiú szereti a szőrös lábat az meleg! mert a fiúknak szőrös a lába!
na mind1 nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!