Hogy kezelitek 7-8 éves körüli lányotok makacsságát? Pl:öltözködés terén nem mindegy, hogy mit vesz fel mert fúj undoritó, fiús, már megin ezt meg stb.
kisfiúk is ilyenek...
öcsém 9 éves, 2 éves kora óta ő dönti el mit vesz fel,különben hisztizik...
akkoriban csak a piros és a szürke ruhákat volt hajlandó venvenni,földhözvágta magát ha mást akartunk...4 éve korától inkább visszük őt is ruhátvenni,ő választ igy nincs hiszti...
most 9 éves,elképesztő hogy milyen izlése van,néhány felnőtt megirigyelhetné (csak szinben összeillő ruhát vesz fel,zokni és cipőszin is stimmel,és gyerekes ruhát nem hord)
Szerintem hagyni kell, hogy úgy öltözzön, ahogy akar, lehet tényleg béna ruhákat akartok ráadni( velem is ezt csinálták a szüleim, mai napig állítják, hogy márpedig az szép volt) Hagydd, hogy azt vegyen fel, amit akar, vásárláskor ő válassza ki. Van olyan gyerek, akinek ez nagyon fontos, nekem is az volt.
23/L
Akinek nincs pénze az tanítsa meg a gyerekét értékelni, hogy az van ami van. Mi is hisztizünk olykor, ilyenkor csak az a válasz mosásba van meg nem vettük hanem kaptuk.
Hisztinek engedni annyi mint fejedre nőtt a gyerek.
ez nem csak a lányod hibája, ez a te nevelésed.
amikor én ennyi idős voltam, nekem kb bármi megfelelt, egyedül a piros ruhákat utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!