Szülésnél hányan és ki van benn ha "csak" dokit fogadtam? És a vajúdásnál ott van valaki?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 10:01
1/7 anonim válasza:
Én teljesen egyedül vajúdtam,és előtte már befektettek túlhordással.Este8kor kezdtem,9kor megnéztek,majd 2kor felkeltettem az ügyeletes szülésznőt,h kezdjünk ezzel valamit,mehettem a szülőszobára.3kor szültem.Az utolsó negyed órában végig velem voltak,és addig is negyed óránként rámnéztek,de csak azért,mert látszott,h ebből hamar baba lesz.3/4 kor keltették a dokit.Szülésnél a doki,két szülésznő volt bent.Sajna a férjem nem ért már be.
2/7 anonim válasza:
A vajúdásnál az van akit viszel magaddal, vagy fogadhatsz dúlát.
Bent a szülésnél a doki, a szülésznő, a gyerekes szülésznők vannak, kb 4-en, meg akit vittél. Ha kell anesztes doki az is jön.
3/7 anonim válasza:
nálam megindították a szülést így elég sűrűn jöttek és figyeltek.a fogadott orvosom óránként megnézett amíg ténylegessen nem indult be a szülés.egy szülésznő,fogadott orvosom+volt egy segítő orvos aki segített kinyomni a babám.de nem is az a lényeg hogy hányan vannak bent és fognak körbe mert hidd el abban a szituban egy csöppet sem fog érdekelni.ha beleszámolom a tanulókat és az orvosokat kb.10-en biztos figyeltek rám és vizsgáltak.én csak örültem ennek mert sosem voltam egyedül
4/7 anonim válasza:
Nekem a párom volt ott végig, az ügyeletes orvos néha megvizsgált és csak a szülésre jött be és az ügyeletes szülésznő jött-ment. Nem volt több orvos se meg szülésznő se. Szerintem kórháza válogatja hogy mi a szokás
5/7 anonim válasza:
szia!
Nekem vajudás alatt óránként nézett be a szülésznő, a párom volt velem végig. Kitolási szaknál bent van a párom,doki,szülésznő,csecsemősnövér,esetleg ha van tanuló doki. Kb.4-5 ember.Akkor az se fog érdekelni ha 100-an állnának körbe,teljesen kifogod zárni a külvilágot.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2008. nov. 11. 11:53
7/7 anonim válasza:
Szeretnék ajánlani neked egy oldalt, ahol úgy gondolom megtalálod a választ:
www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=757
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!