A méhszáj 2000. jelent ez valamit majd a szülésnél, vagy a vajúdásnál?
Figyelt kérdés
Azt nem tudom hogy most mennyi, mert nem nézték, ez az elsö vizsgálatnál volt így! 39hetes2009. máj. 4. 15:45
1/5 anonim válasza:
egyenlőre még zárt a méhszáj, csak a méhszáj középső szakasza rövidült meg már.
2/5 anonim válasza:
Nekem az elejétől 2000, mert a doki senkinek nem mér 3000-t. Szóval ha neked is ennyit mért az elején, akkor nem volt megrövidülve egyáltalán. De a lényeg, hogy most mennyi, mert azóta már rengeteget válozhatott. Az hogy az elején mennyi volt semmit nem jelent. Ha gond lett volna akkor szól és veszélyeztetett lettél volna.
3/5 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy az mindenesetre fura, hogy 39 hetes vagy és nem ellenőrizték rendszeresen a méhszájat. Normál esetben havonta nézik.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott dokim. és azóta egyszer sem nézték, még igy a vége felé sem, csak azért jó lenne tudni mi a helyzet! Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 4. 20:32
5/5 anonim válasza:
Szia!
Mikor volt az első vizsgálat???
Mert van akinek már 6 hetes korától folyamatosan néik, de van olyan doki, aki csak a 36. héttől matat.
A 2000 azt jelenti, hogy a méhnyakad meg van rövidülve 2 centire a 3 helyett, de a külső, középső és belső méhszájad még zárva van.
Nekem a 36. héttől 1111 volt a cervix, mégis meg kellett indítani a szülést, mert magától nem akart beindulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!