A kórházban való szülésnél én választhatom meg a vajúdásnál a testhelyzetem?
Sok kórházban te választhatod meg a vajúdási testhelyzetet, kivéve ha infúzióra vagy ctg-re vagy kötve. Azaz oxitocinnal indított szülésnél biztos, hogy nem.
Egyébként kórháza válogatja. Ha megírod, melyik kórházban fogsz szülni, az odavalósi kismamák tudnak neked tapasztalatokkal szolgálni.
Ugyanazt tudom írni mint az utolsó, énis az ÁEK-ban szültem és vajúdásnál azt csináltam amit csak akartam. :)
Kedves utolsó, csak nem a Újpesti Szülőotthonba szülted az elsőt? :)
"így nem tudom, mennyire van rá mód, hogy ne repesszék (de úgy tudom teljesen fájdalmatlan, tesómnak kellett, mert csak szivárgott a víz, és fertőzés veszélye miatt nem várnak többet 24 óránál a fájásokra"
Én így jártam, mint a válaszoló tesója, pontosan így. Folyt a víz, de több, mint egy napig nem jöttek a fájások. Jött hát az oxitocin, ctg, fekvés, infúzió, majd a burokrepesztés. Maga a burokrepesztés egyáltalán nem fájt, de utána brutál felerősödtek a fájások, annyira, hogy edá-t kellett kérnem.
14:27-esnek :)
Nem, az első a Szabolcs utcai kórházban szültem :) "Hangulatos" kis fakkok voltak, kb 2mx2m-esek, jól le is döbbentem mikor megláttam a áekos szülőszobát :D Egyébként meg annyira nem számított, mert a Szabolcsban is azt csináltam, amit akartam, csak ott kijjebb kellett sétálnom, mikor egy kis forró zuhanyra vágytam :)
Sajnos nem ismerek olyat, aki Cegléden szült :( Remélem tudnak segíteni! /azért nagyon rossz lehet, hogy ennyire félsz a kórháztól, remélem ez valamelyest enyhül, mire a szülésedre sor kerül!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!